Csak miatta új kategóriát nyitottak a felnőtt filmeket díjazó gálán.

borkai avn

Idén is megrendezték az AVN (Adult Video News) Awards-ot, ami az elmúlt év legjobb pornó teljesítményeit jutalmazza. A klasszikus kategóriákban (legjobb színész, legjobb csak lányos jelenet, legjobb nem szex előadás, legjobb ízű pizzát szállító futár) sajnos nem ért el hazánk eredményeket.

Ugyanakkor a PornHub nézettségi adatai alapján idén új kategóriát nyitottak és így Borkai Zsoltnak sikerült elhoznia a “Legszexibb seggű közpénből kurválkodó polgármester” kategória idei díját, amiben egyedüli induló volt.

A díjat már el is helyezte vitrinjén a családapa-polgármester-ex-olimpikon.

4 KOMMENT

  1. Bocsi, nem kérdeztem semmit…

    “A kompromittáló felvételek egy részén Rákosfalvy Zoltán ügyvéd is látható. A Válaszonline most arra világított rá, hogy Borkai Zsolt fia is kapcsolatban áll az adriai túrán résztvevő ügyvéddel. A jelenleg 24 esztendős Borkai Ádám már legalább négy éve a szerencse gyermeke: 2015 végétől ugyanis havi egymillió forintnyi fizetést kap. Információik szerint Borkai Zsolt fia 2015 óta az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft. ügyvezetője havi egymillió forintért úgy, hogy a cég 2016 és 2018 között semmilyen forgalmat és bevételt nem produkált.”

  2. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Szívből gratulálok a Miniszterelnök Úrnak a fölényes választási győzelemhez! Szép volt, fiúk, szép volt, Miniszterelnök Úr! Még az alkalmatlan ellenzék is nyert ott, ahol a Miniszterelnök Úr azt kérte, hogy ők nyerjenek! Külön gratulálok a Miniszterelnök Úrnak a kiváló új tanácsadójához, megérdemelte a Miniszterelnök Úr!

    #grat #szépvolt #magakérte #megnyertükavereséget #megérdemelte