“Megértelek, tesó!” – írta twitter üzenetében a volt győri polgármester.

Egyelőre nem tudni ki az a hétvégén lemondott magyar EP képviselő, aki részt vehetett pénteken egy tiltott brüsszeli orgián, amit a rendőrök oszlattak fel. Mindenesetre sokat mondó, hogy a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt Twitteren üzent a hétvégén EP-képviselőségéről lemondó Szájer Józsefnek.

Megértelek, bro! Been there done that. Mármint hasonlót. De ne csüggedj, inkább gyere, elviszlek mindenezni és elfelejted az egészet! Tudok egy olyan helyet, ahol még a falnak is lyuka van. De aztán a f*szom az no go zóna tesó!

Handó Tünde, Szájer József felesége közben közölte, hogy ő mindenben a férje mellett áll, számukra a kapcsolatuk megóvása az elsődleges most, és ezért kész akár magát férfivá is operáltatni.

A hirado.hu egyelőre nem adott hírt a szexbotrányról, a címlapjukon szűkszavúan csak annyit közöltek, hogy Gyurcsány Ferenc meleg.

Meg vagyunk döbbenve, hogy Fodor Gábort elkapták Brüsszelben. Ráadásul titokban EP-képviselő is volt, aki már fel is mondott. Mit hallgat még el előlünk a baloldal??? Meddig tűrjük?!

– írja az Origo.hu

A Pesti TV-n is téma lett a hír. “Egy nőt bárki meg tud kúrni, de ahhoz, hogy férfit (ráadásul nem is egyet), igazi magyar férfinak kell lenni” – vélekedett Jeszenszky Zsolt egy fülhallgatóval a fején.

A hírek szerint az orgián résztvevő ismeretlen magyar EP képviselő az ereszcsatornán próbált meg menekülni. Zágonyi Károly, a HírCsárda bádogos szakértője szerint, ez csak úgy történhetett, ha külsőperemes 33-as (150-es) szabvány félkörszelvényű Lindab márkájú csatorna volt felszerelve az orgia helyszínén, bár Deutsch Tamást ez sem bírta volna el. “Ha Marley DN100-as műanyag ereszt szerelnek oda, akkor arról úgy hullott volna le a képviselő úr, mint Borkai Zsolt orráról a kokain” – fejtette ki a szakember.

Török Gábor politikai szakértő szerint az egésznek nincs jelentősége, ezzel az egész történettel inkább csak Demeter Szilárdról akarják elterelni a szót.

1 KOMMENT