A párt egyöntetű véleménye az, hogy ha Jóska itthon marad, most nincs ez az egész.

Nevük és nemi identitásuk titokban tartását kérő fideszes politikusokat kérdeztünk meg, hogy mit gondolnak a párttársuk félrelépéséről.

Szájer József hívő keresztény, alaptörvényalkotó, családos politikusként ment ki, és vérző kezű, ereszen lógó narkós b.zit csináltak belőle. Ezt tudja Brüsszel. Ők akarnak minket jogállamiságról kioktatni, miközben nálunk látnak a magyar ember ereszen lógó meztelen embereket? Nem látnak. Látnak narkós melegorgiákat? Nem látnak. Ilyen csak Brüsszelben van! A magyar ember jachton kúr és nőket.

“A bulizók között többen voltak, akik személyesen ismerik Soros György fiát, egy másik személy pedig országos 3. lett Litvániában a George Clooney hasonmásversenyen. Jóska ezekről nyilvánvalóan nem tudott, akaratán kívül került ezekbe az emberekbe.”

“Szerencsére az alkotmányt már annyiszor módosítottuk azóta, hogy gyakorlatilag az már szinte semennyire nem a Józsié, szóval nincs para.”

“Ha Belgiumban is olyan jól kezelték volna a járványhelyzetet, mint nálunk, akkor nem lett volna szükség titokban megtartani a gangbang partit”.

Hát persze, hogy nem tudta igazolni magát Jóska. Hát hogy lett volna nála az EP igazolványa? Hova rakta volna? És ha odaadja, akkor azt alaposan átnyálazta volna a rendőr, mi? Hülyeség az egész.

“Szerintem az egészből semmi nem igaz. Jóska mondta, hogy nála nem is volt drog, azt csak belecsempészték a hátizsákjába. Hát lehet, hogy azokat férfiakat ott a buliban is csak úgy belécsempészték.”

“Józsi a hősünk, most mindenki róla beszél, szóval végre át tudják nyomni azt a törvénytervezetet, ami 10 éves miniszterelnöki munkatapasztalathoz köti a miniszterelnök-jelöltséget.”

“Gyaaaaa Dzsódzsó bazmeg, szétadlak brácsám. Bogyóstarzan :DDD Hazajössz csapunk neked valami kis velkambulit, szilveszterig nem alszol XD XD XD”