Az elismerést egyszerre kapja azért, amit eddig tett a gyűlöletbeszédért és ellene.

A Fehér Keresztény Akadémia (FEKA) tagjai idén is megszavazták, hogy ki az a közéleti szereplő, akit érdemesnek találnak az évenként odaítélt Férfiak A Szabadságért díjra. A díj a kiírók szerint annak jár, aki az elmúlt egy évben a legtöbbet tette a fehér heteró ketresztény férfiakért, és aki politikai korrektség nélkül tud bárkit elküldeni a kurva anyjába.

A díj várományosa volt Bede Zsolt is, azonban a Frans Timmermanst megcélzó alázásába – „No Fidesz, I am the people!” – annyi helyesírási hiba került, hogy emiatt idén nem kaphatta meg, annak ellenére, hogy melegeket és szemüveges libsi újságírókat már egész szépen stílusban tud ütlegelni.

Bayer Zsoltnak viszont minden mondatából sugárzik az önérzetes kereszténység. Elég csak a híres

Úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.

mondataira, vagy az ennél sokkal heteróbb

Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.

mondatokra emlékeznünk.

Szerkesztőségünk is gratulál a Fehér Keresztény Akadémia idei Férfiak A Szabadságért kitüntetés díjazottjának, mi is úgy gondoljuk, hogy jó helyre került a FASZ.