Semjén Zsolt is értetlenül áll a jelenség előtt

A korábban nem sok vizet zavaró Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség több akcióval is felhívta magára a figyelmet az utóbbi időben, brit tudósok már vizsgálják, minek köszönhető a szervezet aktivizálódása.

“Hullanak a madarak az égből, és most még az ifjú kereszténydemokraták is…” – kezdte mondandóját Sir Walter McNamara, az oxfordi egyetem brit tudósa, utalva az elmúlt pár hét legsúlyosabb környezeti katasztrófáira, ráadásul szerinte a két ügy összefügg, és további tragédiákra számíthatunk. Mint az ismeretes, a KDNP ifjúsági szervezete, az IKSZ, az utóbbi időben több furcsa akcióval is bekerült a sajtóba, többek között hogy amerikai színészekről, például Ronald Reaganről, Danny de Vitoról és Peter North-ról akartak utcákat elnevezni Magyarországon.

“Egyelőre nem tudjuk, hogy mi zavarta meg a fejüket, valószínűleg ugyanaz, ami a madarakét. Talán a Föld gravitációs mezőjének változásai, nem tudom, de nagyon reméljük, hogy hamarosan meglesz a megoldás, nem lenne jó elveszíteni ezeket a rendes fiatal embereket!” – tette hozzá Dr. McNamara, más tudósok viszont teljesen más okokat látnak az IKSZ aktivizálódása mögött. Elvileg a dioxinnal szennyezett sertéshús és világháborús amfetamin együttes hatása is okozhat hasonló tüneteket.

Az IKSZ javaslatai között szerepelt, hogy az RTL Klub helyett olyan adó kapjon frekvenciát, ami serkenti a magyarok gyermekvállalási kedvét (állítólag keveslik a szexet a Való Világban), ha pedig a következő követelésük az lesz, hogy már a bölcsődékben is vezessék be a hittanoktatást, vagy kezdeményezik a homoszexuálisok keresztre feszítését, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a fent említett két szer játszik szerepet  az ifjú kereszténydemokraták megzavarodásában.

“Ha viszont rózsaszínre akarják átfestetni a Bazilikát, vagy elkezdik követelni a Biblia eszperente fordítását, esetleg ostya helyett banán-csipszet vezetnének be, akkor nagyon nagy a baj!” – nyilatkozta az ügyben egy másik brit tudós csoport, akik egyébként nagyon szeretnek magyar témákkal foglalkozni, legutóbb például azt vizsgálták, hogy milyen együttes hatása volt a vívó sportnak, a benzingőznek és a szűk alsónadrágoknak Schmitt Pál helyesírására.

9 KOMMENT

  1. korrekt..
    A mi kis falunkban már annak is örülnénk, ha bevezetnék a szennyvizet! Így akár minden családnál folyhatna a csapból a szennyvíz.. évek óta várunk erre a csodára.

  2. A szövetséget az egyszerűség kedvéért lehetne simán X-nek rövidíteni.
    A brit tudósok pedig tévednek, a fiatalok fejét valójában Tribuszer Zoltánné újabb akcióba lépése zavarta meg ennyire.
    Az baljós előjelek, már Hullé Éva korábbi tanúvallomásának megváltoztatásánál kezdtek mutatkozni.
    Borzasztó dolgok ezek!!!

  3. Azért a tudományos alapokról se feledkezzünk meg médiakezdeményezéseik kapcsán:

    “Viszonylag egyszerű tudományos magyarázat is van, ami talán megvilágítja azt is, hogy miért szemen szedett hülyeség a saját gondolataikba szerelmes politikusok újra és újra előkapott ötlete, a csak jó hírekből álló újság/tévé/rádió. Az emberi faj 2,3 millió éves fejlődése során (a törzsfejlődés korábbi szakaszait nagyvonalúan nem számoljuk) az agyunk egyik legfontosabb feladata a veszély fölismerése volt. Idejében észlelni a veszélyt, legyen az kardfogú tigris, szakadék vagy közeledő KDNP-képviselő, és idejében, megfelelő módon reagálni. Erre vannak kihegyezve a neuronjaink. Az ilyen inger érzelmi és fizikai tartalékokat képes mozgósítani, felszabadít mindenféle hülye nevű enzimet, ne menjünk bele, a lényeg, hogy így képessé válunk a heves és gyors reakcióra, élesre állítódunk. Ezért is szeretjük átélni a műveszélyt, ezért vonzódunk a krimikhez, a horrorhoz, és szeretünk tudni minden megrázó hírről. Fejben állandóan gyakorlatozunk, készen akarunk állni arra, ha majd jön az igazi vész. És ezért unjuk halálra magunkat a jó híreken. A jó hír nem hordoz érdemi információt a mi veszélyre beállított agyunk számára, nem mozgósít.

    Mindezek a jellemzők természetesen nem igazak egy különös faj, az emberiség morális és mentális piramisának legtetején elhelyezkedő KDNP-, Fidesz- és Jobbik-képviselők idegrendszerére. Ennek az elképesztően bonyolult agyműködésnek a megfejtése még a tudomány előtt álló monumentális feladat.”

    http://nol.hu/archivum/20110105-az_erzelmi_bevonodas_lehetosege

  4. @http://nol.hu/archivum/20110105-az_erzelmi_bevonodas_lehetosege
    Akkor az MSZP-s idegpályák cirkuláló neuronjai igencsak riadóztatnak.
    Mert ugye nincs ingyen ebéd, a számlát előbb vagy utóbb, de KI KELL fizetni!!
    Rossz hír kell?
    Megkapják!
    A FÜTYKÖSÖN A BŐR FEL LESZ HÚZVA!!!

  5. “Csuhások! Térdre, imára!” kialtotta hat Orban Viktor (zorbanur, nepunk mind a 10 millio allampolgara egyszerre) es a derek IKSZ, amint felegyenesedett es visszatartotta a bofogest, maris tomjenzsoltika ele terdelt hasonlo celzattal, majd imigyen feltoltekezve otletelni kezdett…

    Mindezt csak katalizaltak a Föld gravitációs mezőjének változásai es tessek maris kutathatova valtak sereny hitfiaink!

  6. Kéremszépen az van, hogy elolvasták Spiró Az Ikszek című regényét, és olyan mély lelki közösséget éreztek annak cenzoraival, hogy azóta sem tudtak visszalépni a fikcióból a való világba…