Az utolsó közös kép

A kétszeres Oscar díjas sztár, Tom Hanks 22 évi házasság után elhagyta feleségét, Rita Wilson színésznőt. A sztár egy interjú során vallott régóta futó, titkos kapcsolatáról.

Mikor megkérdeztem Tomot, hogy szereti-e Wilsont? Először elkomorult a tekintete, majd könnyekkel küszködve, egymás után többször, egyre hangosabban ismételgette, hogy „igen, igen, nem tehetek róla. 10 éve megőrülök érte, mármint a másik Wilsonért. Ezt a lapítást nem bírom tovább! Elválok a Ritától!” – mesélte Rachel Sammer, a kaliforniai Sunny Breeze magazin riportere.

Az interjúból kiderül, hogy Hanks a Számkivetett (Cast Away) című film forgatása óta szerelmes akkori partnerébe, Wilsonba, a röplabdába. A stáb tagjai már akkor Fidzsin, a film forgatása idején észrevették, hogy a színész egy-egy nehezebb nap után rendszeresen eltűnik partnerével.

Sokan látták őket, ahogy bújócskáznak, memória-játékoznak, vagy kacagva fröcskölik egymást friss kókusztejjel, de kártyavárat építeni, vagy üvegezni soha, senki nem látta a vidám párt. Az ilyen estéket követően a színész mindig boldog mosollyal az arcán kezdte a másnapi forgatást, ezért a rendező szemet hunyt a sajátos viszony felett.

A magazin megkereste a San Francisco-ban élő, díjbeszedőként dolgozó, azóta szkizofrén röplabdát, Wilsont. „Nem volt semmi! Vagyis, én ezt tényleg nem akartam. Ez az egész egy vidám trópusi forgatás volt számomra, meg egy könnyű liezon. Szegény Tom, ha tudom mit okozok, soha nem adtam volna magam oda neki.”

3 KOMMENT

  1. Az igazság az, hogy a filmet stúdióban forgatták, egy bazi nagy zöld hátteres szobában és a trópusi szigetet a computertechnika révén hozták létre Hanks körül. De mivel ez egy álhíroldal, ez a Fidzsi-dolog teljesen helyénvaló lehet akár. :DDD