A cím mellé megkapja a CIB Bank 40%-át, valamint Leonardo da Vinci Utolsó vacsora című festményét.

“Tiszteletbeli Hülye Debreceni”, azaz ThD címet adományoz Kósa Lajosnak a Debreceni Egyetem, elismerve Kósa Lajosnak az ostobaság terén mutatott kiemelkedő munkásságáért, valamint a hiszékenységgel vegyített kapzsiságban elért úttörő teljesítményét.

A ThD címet ünnepélyes keretek között unokázós csalók és a Questor még szabadlábon lévő vezetői fogják átadni a Fidesz országgyűlési képviselőjének az édesanyja ajándékba kapott sertéstelepén.

A ThD cím Kósa Lajost feljogosítja majd, hogy szabadon látogassa Debrecen város valamennyi “itt a piros, hol a piros” rendezvényét, de az egyetem arra is kötelezettséget vállalat, hogy ingyen biztosít Kósa Lajosnak tolmácsot, ha 1300 milliárdnál nagyobb összegről kell tárgyalnia svájci bankárokkal egy vidéki asszonyság társaságában.

Az ünnepi alkalomra Debrecen városa egy emlékérmet is kiad, amire rányomják Kósa Lajos fejét – érzéstelenítés nélkül.

A Viasat Észbontók című műsora a díjátadó után különkiadással jelentkezik, amiben megkérdezik majd az ünnepeltet, hogy mi a közpénz vegyjele, és hogy melyik több: 1300 milliárd, vagy Orbán Viktor IQ-ja.

A kitüntető címhez telefaxon gratuláltak tuszi, hutu és huszi vezetők, akik az ünnepélyes alkalomból felajánlották Kósának a CIB Bank 40%-át, Leonardo da Vinci Utolsó vacsora című festményét, valamint egy saját bejáratú nigériai herceget.

Lajos! Kurva büszkék vagyunk rád. A vízérkereső pálcákat és a mágneses derákaljakat megtarthatod! Ennyi!

– gratulált Kósának Deutsch Tamás a Fidesz harmadik leghülyébbje.