A betegség ruházatilag is jelentkezett

Az átmenetinek bizonyult állapot igencsak meglepte a sztár környezetében élőket. Azonban kiderült: egy gyógyszer mellékhatásáról van szó.

A népszerű táncos-komikus nigériai fenegyerek torokgyulladására szedett antibiotikum (Cazlopimixolocin) váltotta ki az ún. magyaritiszt, ami átmeneti magyarnyelv-tudást okoz a használójánál. “Roppant furcsán éreztem magam, amikor bevettem. De kicsit sem volt kellemetlen. Ám éreztem, hogy hamar el fog múlni, sokat olvastam már boldogult ifjúkoromban az akcentus-szindrómáról, valami ehhez hasonló lehet az én esetem is.” – nyilatkozta az esetről Pákó.

Családja azonban többet észlelt az állapotból. Felesége szerint szokatlan volt amikor Pákó bejelentette, hogy szeretne átlovagolni a Vereckei-hágón, a szomszédok pedig már azon gondolkodtak, hívják a rendőrséget, amikor Pákó követelte, hogy azonnal vágjanak disznót a folyosón.

Egyes pletykák szerint az TV2 meg akart válni emiatt sztárjától, egy cirkusz viszont bejelentkezett, hogy alkalmazná a szenzációvá vált Pákót. A betegség elmúlásával azonban minden visszaállt a régi kerékvágásba, és az előadóművész folytathatta országos turnéját.

4 KOMMENT

  1. Mátyás király egy 1481-ben írt latin levelében a fekete seregén belüli könnyűlovasságot már huszároknak (hussarones) nevezi.
    Ennek a Pákónak olyan jól áll ez a cifra ruha, hogy én minden lelkiismeret fordulás nélkül vissza hopponálnám abba az időbe.
    Mivelhogy Pákó nemigen ijed a saját árnyékától, akár még a Vicekáplárságig is vihetné.