Hazánkat is elérte a világot rettegésben tartó koronavírus, aminek speciális magyar mutációját mutatták ki az ÁNTSZ munkatársai egy politikai rendezvényen.

Kínában már 13 várost lezártak és 1000 fős elkülönítő kórházat építenek az egyre nagyobb ütemben terjedő és egyre nagyobb pánikot okozó koronavírus miatt. És a pánikra minden ok meg is van, hiszen előbb Amerikában, tegnap délután pedig már Magyarországon is kimutatták egy Mi Hazánk rendezvényen.

A nálunk megjelenő mutáció elsősorban nemzeti érzelmű honfitársainkat támadja meg. A szentkorona-vírust kidülledő szemek, migránslátás, ellenálhatatlan kettőskereszt-állítási vágy és habzó száj jellemzi. Ezek a tünetek jelentek meg tegnap délután egy szentesi Mi Hazánk rendezvény résztvevőin is, ahol a szentkorona-vírusnak betudhatóan többen is migránsnak nézték a porraloltót és a Trianonnal közös határok visszaállítását követelték.

Az ÁNTSZ munkatársai arra kérik a lakosságot, hogy ha valaki szentkorona-vírusossal találkozik, ne érjen hozzá, ne szóljon neki, hogy most nincs szezonja a kokárdának, és nem mondja rájuk, hogy nácik, mert még véletlenül magasba lendítik a kezüket.