Az influenza nem gátolhatja meg abban, hogy megnyerje a választásokat – adott ki közleményt Donald Trump amerikai elnök.

Trump szerint nagyon oda kell figyelni a novemberi választási csalásokra, és a demokraták mindent meg fognak tenni, hogy halála esetén kiüssék a versenyből. „Ébernek kell lennünk, ilyenkor az embereket állítólag földdel temetik be. Sok földdel. És azt mondják: nyugodjon békében. De hazudnak, mert igazából a halottak nem nyugszanak sehogy, mert meghaltak. És a vakondok pedig ott élnek a föld alatt, és ők is sok, sok földet mozgatnak. Nagy mennyiségű földet, és ezért látszanak a kertben a földkupacok. Ez az igazság”  – áll a közleményben. Trump szerint amúgy sem kell aggódni, mert nagyon jóban vannak már a vírussal.

„Még Vuhanból ismerem, jó barátok vagyunk. Nagyon értékelem a hatékonyságát, amivel a munkáját végzi. Igazi győztes típus, sokszor beszélünk telefonon” – nyilatkozta a koronavírusról Trump, aki azt is leszögezte: valójában vetélytársa, a szenilis drogos csaló Joe Biden a koronavírusos.