Tovább folytatja a homoszexuális propaganda elleni harcot a Mi Hazánk elnökhelyettese, Dúró Dóra.

A politikus most az egyik legismertebb és legvitatottabb meleg himnusznak, az Ismerős Arcok Nélküled című számának ment neki.

“Mi az, hogy mi egy vérből valók vagyunk?! Én aztán nem vagyok egy vérből való “másokkal”, a bu*ikkal, a liberálisokkal vagy hajléktalanokkal! Miért kell ezt a stadionokban is propagálni? Ötmillió határon túli magyar? MINDEGYIK??? Undorító! Közöttük is vannak homoszexuálisok, de ők legyen a négy fal között határon túli homoszexuálisok! Velük én nem tartozom össze! Soha többet nem állok fel a Nélküledre!

– mondta Dúró, majd szimbolikusan ledarálta az mp3-fájlt.

A szélsőjobboldali politikus hozzátette, nem hagyja abba a harcot, hétvégén a magyar Alkotmányt fogja ledarálni.

“A gyomrom kifordul, hogy Magyarországnak olyan alaptörvénye van, amely azt mondja, hogy ‘Magyarország az  alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja!’ Tehát még jogokat is adunk nekik, hogy gyerekeket erőszakoljanak!Gratulálok kormány! Most mit tegyek, Viktor?”

– sóhajtott Novák Előd gyermekeinek édesanyja.