Házkutatást tartott a Nemzeti Adó- és Vámhatóság több magyar könyvesboltban, az adóhatóság gyanúja szerint több helyen is bújtatottan foglalkoztatják Dúró Dóra képviselőt.

A NAV-nak feltűnt, hogy a Mi Hazánk politikusa egyre többször látni, hogy bemászik a könyvesboltokba, összegyűjti a kívánt termékeket, majd a közösségi médiában promotálja őket. Mindezt teszi azonban úgy, hogy nem tünteti fel a termékmegjelenítést.

A Mi Hazánk politikusa egyre nagyobb bajban van, értesüléseink szerint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is vizsgálódik, szerintük a a médiatörvénybe ütközik, hogy Dúró több mint hat perc reklámot sugároz óránként.

Információink szerint azonban a képviselő mindent megúszhat…

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) ugyanis Dúró szárnyai alá nyúlt, hogy a kivételes marketingképességét más területeken is ki tudja aknázni. Az MTÜ hosszútávú szerződést kötött Dúróval, hogy még amíg jó idő van, darálja le a felcsúti kisvasutat, amelynek látogatottsága még a korábbinál jobban is beszakadt a járvány alatt.

Értesüléseink szerint, ha sikerül megindítani a felcsúti kisvasút szekerét, akkor további megbízások várhatnak a képviselőre, rábízzák majd a magyar stadionok és a Pesti TV összes adásának ledarálását.