Közben a rendőrség megsemmisítette azt a 2 tonna, hamisított NFT-t, amit a Záhonynál foglaltak le a vámosok. Hírek a techvilágból.

“Az első albumon sok új dal lesz, de néhány régi KFT-slágert is aktualizálunk majd. A dalok között helyet kap a Siker, ethereum, csillogás valamint az Afrika bitcoin-bányász remixe is, benne olyan sorokkal mint Minden feketének fizetek egy nft-t” – mesélte Laár András egy hordó akciós káposztában állva. “A blockchain a jövő, namaste!” – tette hozzá.

Azt azonban tagadta, hogy köze lenne a tv2-n hamarosan induló Família NFT című sorozathoz, ami a régi sorozat folytatása lesz. Ebben visszatér a régi szereplőgárda nagy része, digitálisan fiatalítva.

A készítők elárulták, hogy Anci mami rendszeresen lesz “eddig eddig eddig” a bitcoin árfolyam-ingadozásával, az ikrek pedig saját kriptovaluta fejlesztésébe kezdenek a szobájukban, miközben az apjuk a nappaliban örül az szja-visszatérítésnek.

Kapcsolódó hír, hogy Záhonynál egyre gyakrabban fognak el NFT-csempészeket. Legutóbb egy Lada hátsó ülése alatti rejtett tárolóból került elő 25 NFT, múlt héten pedig 2 tonnányi tisztázatlan eredetű NFT-t semmisített meg a NAV.