A gyerek neme után egyre nagyobb divat a COVID teszt eredményeit is nagy buli keretében bejelenteni, bár többen sajnos nem élik túl az örömhírt.

A nem bejelentő party – gender reveal party – rendezvények elképesztően sikeresek Amerikában, nem rég egy jól sikerült nem bejelentés hatására leégett fél California, de legalább kiderült, hogy fiú.

Mivel a pandémia miatt egyre kevesebben próbálkoznak szexszel, ezért a nem bejelentő partyk iránt is radikálisan lecsökkent a kereslet. A rendezvényszervezők azonban ráugorva a trendekre elkezdtek COVID reveal partykat szervezni, ahol a COVID-teszten átesettek megtudhatják, hogy elkapták-e a vírust, vagy nem.

Nagyon jól mennek ezek a bulik. Főleg azok, amiken pozitív az eredmény, mert után a résztvevők közül is sokan tartanak ilyeneket. Mondhatni, az egész nagyon virális.

– mondta el az egyik COVID reveal party szervező cég vezetője, egyben temetkezési vállalkozó.

A partyn többféle tematika közül lehet választani, s ebben a tematikus környezetben leplezik le, hogy a szagokat nem érző lázas házigazda vajon koronavírusos-e.

Az egyik legnépszerűbb a “Vészhelyzet” tematika, ahol George Clooney, mint Ross doktor, kezében egy intubációs tubussal jelenik meg, amit az örömtől és köhögéstől fuldokló házigazda száján azon nyomban le is tol.

Egy másik népszerű tematika, amikor egy krokodil szájába rakják bele a covid-tesztet. Ha az ünnepelten nincsen fáradtság érzés, tud mozogni, és ki tudja venni a krokodil szájából a tesztet, akkor megtudhatja, hogy covidos-e. Ha nem elég gyors, akkor meg úgyis mindegy.

De COVID reveal partyt már itthon is lehet szervezni, amin Szlávik János 290 ezer forint plusz áfa áron jelenti be a teszt eredményét a YMCA-t előadva “C.O.VI.D” átiratban.