A politikai nagypályára készülő médiaszemélyiséggel a kőbányai Szétütlek Gym kávézójában találkoztunk.

HírCsárda: Köszönjük, hogy időt szakított ránk! Vágjunk is rögtön a közepébe! Mi lesz a párt neve?
Egyelőre még dolgozunk rajta. Én az IZOM (Igazság, sZeretet, Őszinteség Magyarországa) mellett tettem le a voksomat, de még lehet bármi. Mármint Bármi Párt. Nekem aztán tényleg teljesen mindegy, nem a név a lényeg, mi ezt nem magamutogatásból csináljuk, hanem mert érdemi változást szeretnénk.

Mi a célja a pártnak?
Ez, ahogy mondtam, szeretnénk végre változást hozni a magyar közéletbe. A plurális diszkurzus hívei vagyunk, a közmegegyezésen alapuló, szakértői döntéseket tartjuk a legjobbnak a közösség szempontjából.  

Kiket szólítanának meg elsősorban?
Egy kvázi-centrista irányt képviselünk, mondhatni egyensúlyozunk a társadalmi egyenlőség és a társadalmi hierarchia koncepciója közti vékony határmezsgyén. Ilyen tekintetben tehát mindenkihez szólunk, aki egy nyugodt, szakmai kézbe helyezné az ország jövőjét. 

Nem riasztotta el a 2019-es fővárosi fiaskó?
Bevallom, nagyon fájt, amit a média tavaly művelt velem. Úgy bohócoztak le, hogy közben a bohócként dolgozó ismerőseim hívogattak, hogy „Krisz, ez azért elég durva, nem?”. Rengeteg álmatlan éjszaka, és fájó vereség – az ellenségeimnek sem kívánom, amin akkor keresztül mentem.

A pártja jelöltje lépne-e vissza más ellenzéki jelölt javára ha az indokolt lenne?
Mindenképp, ha nem rólam van szó, akkor mehet a visszalépés. Minket azért fizetnek, hogy megint rá lehessen sütni a kampányra, hogy bohóckodás az egész, úgyhogy minél mélyebbre épülünk be, annál jobb a Fidesznek.  Az aláírásokat is tőlük kapjuk, meg az 500 millát se kell majd visszafizetni, azt ígérték.


Basszameg. Ezt az utolsó választ is bele fogjátok rakni?

Igen.