A Vadhajtások főszerkesztő-riportere végre megfelelő kihívásra talált – exkluzív interjú.

HírCsárda: Amikor bejelentették a kinevezését, enyhén szólva is meglepődtünk, azt hittük, már visszavonult. Hogyan kapta meg a feladatot?
Bede Zsolt:
Kaptam egy telefont, hogy kazánra tették és elfűtötték a szerkesztőséget, és mit csinálok a jövő héttől. Nekem pedig ez a kihívás mindig is olyan volt, mint egy autó – szerettem volna egyből nekiugrani.

Sokan egybites, rasszista, primitív oldalként jellemzik a Vadhajtások.hu-t, és félnek, hogy ez a stílus átköltözik majd az új Indexre is. Tényleg megváltozik az oldal hangneme?
Akinek a stílussal van problémája, azt a buzit úgy kiütjük, mint ligeti kurvát a körhinta. Primitív a jó kurva anyátok, az! Megköszönhetnétek, hogy valaki átveszi ezt az ótvaros oldalt. Szívesen! A kurva anyátokat!

Hoz magával új embereket, vagy toborozni fognak?
Többen csatlakoznak majd hozzám, csupa tehetséges, elszánt újságíró. Ha kell, beleállnak a témákba, ha kell, az anyjukat is megbasszák hátulról. Egyébként pont azért tart ilyen sokáig az új emberek érkezése, mert még az anyjukat basszák hátulról.

Gondol már a jövőre is?
Vagyis mit fogok tenni, amikor a koszos hulladék Orbán megdöglik? Nyilván bebiztosítom magam kollégákkal, vagy, ha úgy tetszik, cselédekkel. Akiket néha meg is baszok.

Üzen valamit az olvasótábornak, akik még ezek után is aggódnak a szakmai színvonal miatt?
Igen, a kurva anyátokat. Ha nem tetszenek majd a kilométeres takonyszerű cikkeink, akkor maximum nem tartoztok majd bele a milliárdokba, akik minket fognak olvasni. Ja, és kérném, hogy a kedves olvasók a weboldalon kurvaanyázzanak, mert különben letilt minket a Facebook.