Lekértük a vuhani halpiac tulajdoni lapját a földhivataltól, amelyből kiderült: Budapest működteti azt a piacot, ahonnan elszabadult a koronavírus.

Amerikai források szerint egyes vuhani laboratóriumokban magyar nyugdíjasokat is dolgoztat Karácsony, ahol ráadásul különböző alapbetegségeket fecskendeznek be az embereknek.

Ez azért gond, mert eleve kevés pénze van Budapestnek, de Vuhan mellett még New York idősotthonait és egész Iránt is működtetik Karácsonyék, sőt, forrásaink szerint már a tatabányai kórházra és Zala megyére is sikerült rátenniük a kezüket.

“A kormány világosan elmondta, hogy ott van fertőzés, ahol a főváros a fenntartó. Eddig minden rendben volt Zala megyében, most viszont megugrott a fertőzések száma. Hihetetlen, hogy amíg az ember alszik, a pofátlan fővárosiak megkaparintják az intézményeinket.

Azért, mert sok itt a bicikli, még nem kéne idejönni!”

– panaszkodott egy helyi.

Elküldtük a kérdéseinket a fővárosnak, hogy vajon Karácsony Gergely miért nem említette a kampányígéretében Iránt és Tatabányát, és hogy a főpolgármester mégis hogyan képzeli az ideiglenes kerékpársávok felfestését New Yorkban, de a levél visszapattant a bergamói kórház honlapján található e-mail címről. Hm…