Továbbra is nagy gondot okoz a méhpusztulás, Budapesten is.

berki

A problémát eddig lesöpörték az asztalról, ám hála a friss főpolgármester-jelöltnek, Berki Krisztiánnak, úgy néz ki, lesz valaki, aki foglalkozik a pusztuló állományokkal.

 „Magam is hallottam, hogy egyre nagyobb gond a méhpusztulás. Látszik is rajtuk, hogy haldokolnak, nem olyan szép, egészséges zöld színük van, mint a Fradikának, hanem sápadt sárga, mint a Dunaszerdahelyi AC-nek! Tudják miért sárgák? Mert ápolatlanok, igénytelenek!” – mondta Berki Krisztián, majd elkezdte nekünk mutogatni a heregalériáját az iPhone-ján.

„Nézzék meg! Ezek a herék ki vanna vasalva! Egészségesek, üdék! A királynőket megveszem kilóra, a dolgozókra pedig nagy ívben szarok, de a többit meg tudnám menteni ezzel a módszerrel!” -fogalmazott a főpolgármester-jelölt, aki megígérte, hogy az öregecske és ráncos Tarlós István heréjét is kivasalja, hogy ápoltabbnak tűnjön.

Berki Krisztián felállt, kirohant, majd elkezdte bekövetni az Instagramon Sir David Attenborough-t, hogy még több információhoz jusson a méhekről. A neves természettudós jelezte, érti a problémát, ezért a következő kisfilmjét Insta-sztoriként teszi közzé “Ki a faszom is ez a Berki igazából?” címmel.

3 KOMMENT

    • Biztos rosszul írtad, hogy a lányok inkább tanuljanak. Najó, talán zongorázni meg hímezni.

      Mindenkinek, aki azt hiszi, hogy lehet itt élni:

      “A zalaegerszegi Zrínyi Miklós gimnázium országos szinten is megállja a helyét, ám most mégis igazgatóváltás lesz. Az intézményt 26 évig vezető Horváth Attila idén pályázott újra az igazgatói posztra, és ezt a tantestület 48:0 arányban támogatta, ahogy az iskola alkalmazottai és a szülői munkaközösség is. Az elsöprő többség azonban épp az ellenkezőjéről győzhette meg a „központot”, mert a minisztérium végül nem fogadta el Horváth pályázatát. Horváth 38 éve tanár, 26 éve igazgató az iskolában. Tavaly csak egy évre kapott megbízást, az idei pályázat 5 évre szólt volna. “