Orbán Viktor korábbi kérésének megfelelően nemsokára megjelenik a színes és dinamikus magyar alkotmány friss, nyári kiadása.

alkesz10

A szerkesztők azt ígérik, hasonlóan szórakoztató lesz, mint a Miskolci Kocsonyafesztiválra vagy az Eurovízióra készült exkluzív Alaptörvény-különszám. Annyit már most tudni, hogy a kiadványban a jól ismert keresztrejtvény és horoszkóp mellett munkavállalóknak szóló dehonesztáló EQ-teszt és néhány Németh Szilárd-féle zsír-recept is helyet kap, a kihajtós poszteren pedig Bayer Zsolt és a Kurvaanyátok szerepel majd.

A glossy-hoz természetesen nyári ajándék is jár, a parfümminta mellé gránitszilárdságú takonylabdát, felfújható köztársasági elnököt és melegradart is csomagolnak.

A mindössze 149 forintért kapható különszám a jövő héten kerül a boltokba, miután Orbán Viktor a napokban felajánlotta Magyarország Alaptörvényét a Közép Európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA).

Tarlós István újbóli főpolgármesterré választása után azonban napilapként jelenik majd meg Magyarország Alaptörvénye.

5 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    A magyar nép nevében köszönöm a Miniszterelnök Úrnak az Alaptörvény nyári kiadását! Külön öröm mindannyiunk számára a Bayer Zsolt és a Kurvaanyátok! Hány más európai nemzet mondhatja el magáról, hogy a keresztény értékek iluszris védelmezője szerepel az alkotmányában? Én is szívesen vennék egy példányt a különszámból, de sajnos nincs rá pénzem, az elmúlt nyolc év nemzetgyilkos nyugdíjpolitikája végett!

    #kösz #keresztényértékek #iluszris #államésegyházkülönválasztása #nemtelikrá #elmúltnyolcév

  2. “Az uniós források szabálytalan elköltését és a korrupciós ügyeket folyamatosan vizsgáló Költségvetési Ellenőrző Bizottságban Deutsch Tamás lehet a negyedik alelnök, ha a tagok a jövő szerdán megszavazzák.”

    HAHAHAHA

    • Dukkolunk neked, Tamás! Büsszel folyamatosan áskálódik a nemzeti építkezések ellen, nagy szükség van rá, hogy képviselve legyen a hazafias oldal! Különben veszélybe kerülhet mindaz, amit közösen felépítettünk: a kisvasút, a stadionok, a Vár, a Haza!!

  3. Olvasni tudni kéne! 1:1 ben a régi! 1§ Magyarország: Nép Közt Társaság! 2§ minden hatalom a társaságé! 3.§ A törvény nem tudása nem mentésit a büntetés alól!
    „hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!

    „Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48) I. e. valamennyi! Lásd Moszkva/ Brüsszel/ Tel Aviv helytartói!

    Szent Ágostonnak az a sokszor idézett mondása, hogy igazságosság nélkül az állam is csak egy rablóbanda,
    „Fejedelmeid megátalkodottak és lopóknak társai, mind szereti az ajándékot, és vesztegetést hajhász” (Ézsaiás próféta 23. – privatizáció)

    Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak, melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot. Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sokszor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter (Ma annyira szégyentelenek, vagy tudatlanok, mesterségük címerként hordják!) Sólyom elvtárs tiltja meg a privatizáció, ügyészségi felülvizsgálatát!
    Aki száz, meg százezret rabol, bírája lészen annak, kit a szükség tyúkot rabolni kényszerített! Tiborc a Bánk Bánban!