Nem lesz tizedik módosítás, Áder János szerint Szájer József személye összeegyeztethetlen az új pedofiltörvénnyel.

Az Alkotmányt már tizedszer módosították volna, ám Áder János szerint ellentétes a most készülő meleg- és nyomokban pedofilellenes törvénnyel, ezért visszadobja mind a kilenc módosításával együtt.

 

Az Alaptörvényt Szájer József írta meg az iPadjén. Bár mi régóta tudtuk, hogy meleg, de az csak most derült ki, hogy pedofil is. Ráadásul azzal, hogy Brüsszelben bekábítószerezve leereszkedett, visszataszító módon propagálta a homoszexualitást, és ráirányította a világ figyelmét a magyar melegekre, és nem csak Kocsis Mátéra. Mivel Józsi barátomat nem darálhatjuk le, megszüntetjük az alaptörvényt, hogy a magyar kisgyerekeket semmi se emlékeztesse mások elfogadására, és ne legyenek pedofilok! Vagy valami ilyesmi, ha jól értem”

– nyilatkozta a köztársasági elnök, aki hozzátette, hogy az iPadet leragasztják majd egy 18-as matricával, és leszedik a töltőről a Nemzeti Galériában.

Áder elmondta, hogy végre pihenhet egy picit, hisz az Alkotmány eltörlésével eldőlt, hogy egy magánegyetem elüldözése, a Natura 2000-es területek letarolása vagy a túl sok túlóra ugyanúgy nem lehet már alaptörvényellenes, mint a magyar autópályák kiárusítása vagy Jurák Kata erkölcsi bizonyítványa.

Az Alapjogokért Központ szerint már jóval korábban be kellett volna tiltani az alaptörvényt, mivel Bus Szilveszter thaiföldi nagykövet is láthatta, alkotmányjogászok viszont azzal vágtak vissza, hogy e logika alapján porig kellene égetni a limai magyar nagykövetséget Peruban.