Szétvert harminc fiatalt, a rendőrök már előző este elfogták.

donath vittula bunos

Több embert is péppé vertek a budapesti Kertész utcában található Vittula nevű szórakozóhely előtt. A rendőrség akkor nem intézkedett, mit kiderült azért, mert már a verekedés előtt elfogták a tettest.

Információink szerint a füstbombával, fénykarddal és taposóaknákkal dolgozó terrorista, a momentumos Donáth Anna csapott le ismét. Pintér Sándor belügyminiszter a verekedés megelőző éjszakán kitüntette a rendőrfőkapitányt, és a VII. kerület polgármesterét, illetve rendőrkapitányát is.

A Belügyminisztérium annyira elégedett a pesti bulinegyed rendőreinek munkájával, hogy rájuk bízza a 90-es évek olajbotrányát és az Elios-ügyet is, a drogprevencióban nyújtott példás teljesítményükért pedig ingyen nézegethetik a Hős utca elé kitett kanapékból kiálló rugók pöndörödését.

1 KOMMENT

  1. “a megbeszélésen kiosztottak egy listát, amin néhány tucat olyan bíró neve és adószáma szerepelt, akik a Budapest Környéki Törvényszékhez tartozó bíróságokon dolgoznak, és akik tagjai a Magyar Bírói Egyesületnek. Ebben a verzióban a listát szétosztó törvényszéki elnök, Gerber Tamás, akit nem rég választottak meg, és nevezett ki Handó Tünde, arról is beszélt, hogy ő maga lemondott a tagságáról a Magyar Bírói Egyesületben.”
    Összegyűjtöttem azoknak a neveit, akik tagok az egyesületben, és akik egyébként ezen az értekezleten jelen voltak. Miután ez egy zártkörű megbeszélése volt, nem hiszem, hogy bármilyen adatvédelmi szabály megsértése felmerülhet”- magyarázta a 444-nek Gerber. Azt mondta, hogy a megbeszélésen valóban szó volt a tervezett fizetésemelésről, és ő ebben az ügyben a Handó Tünde-féle OBH elképzeléseit támogatja, de a két témának, a fizetésemelésnek és a MABIE taglistának nem volt köze egymáshoz.”

    Hol vagy Angi Vera?