Az évszázad botránya! Cseh Katalin abortálta Donáth Annát!

3
6 116

Állítólag hosszú évek óta először szólalt meg a bizonyos körökben jól ismert informátorunk, aki elfogott egy levelet.

1ri

Cseh Katalin, abortusz, gyermekgyilkosság, családpusztítás

Könnyen sejthető, hogy egyesek névtelen Facebook-posztban (link a szerkesztőségben!) azt állították vagy állíthatták, hogy még évekkel ezelőtt egy bizonyos napon különböző módokon, de válogatott eszközökkel állítólag egyes körökhöz igencsak közelállók egybehangzóan, szinte megtévesztésig hasonlóan vélelmezték azt, amit megbízhatóan ismert forrásunk már jó ideje sugallt.

Donáth Anna, halál, fertőzés, migráns, abortálta, megölte, megerőszakolta

Kiszivárgott ugyanis, hogy voltaképpen bár a korábban jól megszokott helyszínt nem nevezték meg, többen – tudjuk kik – is arról kezdtek el volna beszámolni, hogy némely hallomásbéli áldozatok egyike közül valaki alapjában véve olyannak tűnhet, akit a szóbeszédek szerint már láthattak pár napja a környék közelében, és ezt többen meg is erősítették.

2ri

————————————————–HIRDETÉS—————————————-

„Mocskos, undorító, gusztustalan, a gyomrom kifordul ettől a nőtől!”

Visszatérésre készül a 73 éves Cher. Van, aki nagyon várja, a Pesti Srácok egyik kommentelője viszont azt írta a „rocknagymamáról”, hogy: „Mocskos, undorító, gusztustalan, a gyomrom kifordul ettől a nőtől!”. Na, szépen vagyunk… 🙂

————————————————-HIRDETÉS—————————————–

Játszi könnyedséggel kitalálható, hogy erősen esélyes, mondhatni gyanús, hogy visszaköszönnek az ezekhez hasonló különböző elméletek, amelyeket a legtöbb kultúrában és jól körülhatárolható belső levelezésekben az anonimitást kérő levélírók nyomdafestéket nem tűrőnek neveznének – de tulajdonképpen nem mennénk bele a részletekbe.

Cseh és Donáth: Momentum, halál, AIDS, Soros, rák

Nem kell a sorok között olvasni, hogy lássuk: gyakorlatilag egy levelet juttattak el a szerkesztőségünkbe, ami után úgy értesültünk, hogy lényegében egy korábbi ismeretségből fakadóan egy távoli szomszédhoz kísértetiesen hasonló, parlamenti folyosókat jól ismerő beépített emberünknek beszélt először az ilyen és ehhez hasonló dolgokról. Ahogy szerkesztőségünknek küldött üzenetben áll:

„Buzik.”

(Részletekről később)

 

 

3 KOMMENT

  1. Valahol egy messzi messzi… Na most már elég!

    “Két év után sem zárult le a nyomozás, amit a Szekszárdi Garay János Gimnázium egyik diákja ellen indított az igazgató. Heilmann Józsefné azzal gyanúsítja egykori diákját, hogy gúnyolódó hitleres mém videókat készített róla és a tanárokról.
    A szülők, remélve, hogy elkerülhetik a gyerek további meghurcolását, úgy döntöttek, hogy átviszik Ákost Bonyhádra. Nem jött be a terv. Heilmann Józsefné ettől függetlenül a diák által aláírt jegyzőkönyvvel a kezében feljelentést tett becsületsértés miatt, majd utasította Ákos osztályfőnökét, Gulácsy Beátát, hogy utólag írjon be rovót a diáknak.
    A szülőket levélben értesítették, hogy a Tolna Megyei Gyámügyi és Igazságügyi Osztály eljárást indított Ákos védelembe vételének és megelőző pártfogásának elrendelése ügyében. A gyámügy 2018. július 18-án délelőtt 10 órakor kiment a családhoz, hogy környezettanulmányt készítsen a diák családi körülményeiről.
    A gyámügyi vizsgálatot 2018. augusztus 17-én a hivatal lezárta. A végzés szerint Ákos életkörülményei átlagon felüliek. Családi körülményei rendezettek. Szüleivel való érzelmi kapcsolata kiegyensúlyozott, kölcsönös bizalmon alapszik. A család és a gyerek erkölcsileg, intellektuálisan, érzelmileg, anyagilag, tehát mindenhogy rendben van.

    A családot ismét megkereste a Tolna Megyei Kormányhivatal. Bejelentették, hogy egy évvel a legutóbbi vizsgálatuk lezárta után újabb pártfogói, gyámügyi vizsgálatot indítanak Ákos ügyében, és ismételten látogatást kell tenniük a családnál. A fiú közben leérettségizett, elmúlt 18 éves, felvették egyetemre, így a pártfogásba vételnek, ha csak ő nem kéri, egyébként sincs sok veleje.

    A szülők feljelentést tettek a gyerekükkel szembeni szabálytalan iskolai eljárások miatt, az igazgatói irodában lezajlott kihallgatása miatt és a napló meghamisításának ügyében. A panasz mind a hatóságokról, mind a KLIK-ről, mind a minisztériumról lepattant. Mindenhol megszüntették az eljárást. Rétvári Bence államtitkár felszólította Heilmann Józsefnét, hogy „a jövőben szabályszerűen, a jogszabályokban és belső szabályzatokban leírtakat betartva, járjon el”, és ezzel az ügyet lezárta.