Az Örs vezér téren bántalmazott férfi romának vallotta magát, miközben bántalmazói azt állították, hogy arabot vernek. Ez a hazugság nagyon sokba kerülhet Rézművesnek.

www

„Beszóltak a rendőrségre, hogy most nem buzikat vernek, nézzünk már ki az Örs vezér térre. Kimentünk és megkérdeztük a kopaszokat, hogy mivel foglalkoznak, ők azt mondták, arabot vernek. Később viszont Rézműves gyenge hangon azt közölte, hogy ő cigány… Most akkor hogy is van ez? Természetesen feljelentettük a férfit a hatóság félrevezetése miatt”

– mondta név nélkül az egyik rendőr, aki hozzátette, a megvert férfinek valószínűleg a bíróságon is baja lesz hamis vallomástétel miatt.

A hatósághoz Boldog István és Kövér László is csatlakozott társfeljelentőként. Ők azzal vádolják Rézművest, hogy mivel a férfi elvonta a kopaszok figyelmét, egy meleg pár mindenféle ellenállás nélkül sétálhatott végig az aluljáróban, ami megengedhetetlen ma Magyarországon. A biztonsági kamera felvételén tökéletesen látszódik, ahogy a homoszexuálisok andalognak, a kopaszok pedig nincsenek ott:

melcsi

A Mi Hazánk Mozgalom szerint több sebből vérzik az ügy.

“Ha Rézműves migráns, akkor miért nem a tranzitzónában verték meg? Ha pedig a kopaszok hazudnak, és roma, akkor egy cigány ma megúszta a verést. Sehogyse jó ez…”

– kesergett Toroczkai László.

Köztudott, hogy Rézműves indul majd az őszi önkormányzati választásokon, ez a kínos ferdítés azonban komoly fegyver lehet ellenfelei kezében.