A milliárdos bérplafont akart bevezetni a demonstrációkon: most azonban örül, ha a minimálbért kigazdálkodja.

49523713_2212940545431665_4034921521741824000_n

Soros György fizetési morálja finoman szólva sem volt megfelelő az utóbbi tüntetésen. A milliárdos elcsúszott az adminisztrációval, mivel egyre több embert fizetett le, hogy legyen mérges a kormányra, de a pénztárcája is karcsúbb lett.

„Kicsit javult a helyzet, régebben Gyuri bá számlát kért a pénzről, ma már megoldjuk okosba, viszont érezhetően akadoztak az utalások. Volt olyan útszakasz, ahol a 444-esek vagy a Menhely Alapítvány segített ki minket. Erre nem lehet magyarázat, hogy csoportos díjbeszedést alkalmazunk 2019-től!”

– forrongott egy alulfizetett apuka.

Sorosnak az Apple szeptemberi bejelentés cunamija tett be, amely után szinte minden pénzt át kellett csoportosítania. A három új iPhone megjelenése a szíriai menekültek figyelmét sem kerülte el, az újonnan kiutalt telefonok költsége viszont átmenetileg anyagi gondot okozott a milliárdosnak.

Ezt tetézte, hogy a tüntetésekre erősítés gyanánt hívott szakszervezetek kilométerhez kötött bértáblát harcoltak ki, ezért a tömeg a lábát is lejárta, hogy megfejje Sorost. Nem csoda, hogy a demonstrálók egyre-másra küldik a fizetési felszólítást a szétszórt milliárdosnak.

 „Szerinted én ingyen védem demokráciát? Lenne más dolgom! Pont telibeszarom, hogy szabad-e a média, de van az a pénz, amiért ok, legyen szabad! De hol az utalás, amit eddig minden tüntető megkapott időben? Könnyű Gyuri bának, de üljön ő oda a langyos tonik alá a szalonban és mondja a barber szemébe, hogy sorry, csak hugymeleg törölközőre futja  a hajtetkó trimmeléshez! Szégyen, komolyan mondom. Lassan jobban fizet a Békemenet!”

– nyilatkozta a HírCsárdának megtörten az egyik felvonuló, aki legutóbb tüntetőleg nem ment ki a Kossuth térre, mert Soros belengette, hogy bérplafont fog bevezetni. Hol vagyunk most ettől…

Többen már a fizetési meghagyást is elindították, Soros viszont nem akarja összeakasztani a bajszát a magyar emberekkel, ezért január 18-án már a minimálbér megemelt összegével megegyező alapjövedelmet vezet be a demonstrációkra, amíg össze nem kapja magát.

Sorosnak kell a pénz, hogy még több tüntetést fizessen ki, és még közelebb kerüljön a Soros Terv 3 megvalósításához, amellyel azt akarja elérni, hogy a Magyarországra betelepített migránsoknak ne kelljen 400 órát túlórázniuk a jövőben.