Állítólag hosszú évek óta először szólalt meg a bizonyos körökben jól ismert informátorunk, aki elfogott egy levelet.

ferenc

Gyurcsány, Ferenc, meleg, mozgássérült, buzi, migránssal is, megöl

Könnyen sejthető, hogy egyesek névtelen Facebook-posztban (link a szerkesztőségben!) azt állították vagy állíthatták, hogy még évekkel ezelőtt egy bizonyos napon különböző módokon, de válogatott eszközökkel állítólag egyes körökhöz igencsak közelállók egybehangzóan, szinte megtévesztésig hasonlóan vélelmezték azt, amit megbízhatóan ismert forrásunk már jó ideje sugallt.

Fletó, Gyurcsány, ratyi, halál, AIDS, Graz, ja ez nem az, homokos

Kiszivárgott ugyanis, hogy voltaképpen bár a korábban jól megszokott helyszínt nem nevezték meg, többen – tudjuk kik – is arról kezdtek el volna beszámolni, hogy némely hallomásbéli áldozatok egyike közül valaki alapjában véve olyannak tűnhet, akit a szóbeszédek szerint már láthattak pár napja a környék közelében, és ezt többen meg is erősítették.

2ri

 

Játszi könnyedséggel kitalálható, hogy erősen esélyes, mondhatni gyanús, hogy visszaköszönnek az ezekhez hasonló különböző elméletek, amelyeket a legtöbb kultúrában és jól körülhatárolható belső levelezésekben az anonimitást kérő levélírók nyomdafestéket nem tűrőnek neveznének – de tulajdonképpen nem mennénk bele a részletekbe.

DK elnöke, homoszexuális, Pride, óvszer nélkül, Gyurcsány szopja

Nem kell a sorok között olvasni, hogy lássuk: gyakorlatilag egy levelet juttattak el a szerkesztőségünkbe, ami után úgy értesültünk, hogy lényegében egy korábbi ismeretségből fakadóan egy távoli szomszédhoz kísértetiesen hasonló, parlamenti folyosókat jól ismerő beépített emberünknek beszélt először az ilyen és ehhez hasonló dolgokról. Ahogy szerkesztőségünknek küldött üzenetben áll:

„Buzik.”

(Részletekről később)

1 KOMMENT