Varga Judit igazságügyminiszter még a Szigeten beszélt arról, hogy jobban kellene szabályozni az olyan techóriásokat, mint a Facebook. A bejelentés sokkolta a Fidesz-trollokat.

ppp

A hazai bérkommentelők attól tartanak, hogy a legutóbbi nagy „Zurckerbeg-mészárlás” után megint ők lesznek az áldozatok.

„Az élet iskolájába jártam és isten volt a tanárom! Ilyen referenciáim vannak, de lehet, hogy a cenzúra után kirúgnak, és mehetek vissza a Randivonalra magányos anyukának. Legjobban az fáj, hogy pont az a kéz üt, amely a kenyeret adja…”

– kesergett Pirike. A Los Angelesben élő veterán elmondta, nem örülne, ha elveszítené a nehezen összegereblyézett 47 ismerősét, ezért reméli, hogy az ő szavait nem vizsgálják majd, elvégre jócskán hozzátesz a magyar GDP-hez az iszonyatos mennyiségű munkájával. A Pride és a Sziget miatt például levegőt sem volt idejük venni. Ezt erősítette meg egy troll Sandefjordból.

„Régebben dobtam egy emúltnyolcévet és egy pincsivonát majd hesszeltem a Fortepant profilképért, most pedig már ott tartunk, hogy 0-24-ben másolom a küldött anyagokat. Legtöbben csak a csillogó mázat látják, de azt nem is sejtik, hogy mennyi munka van magyar zászlós képkeret mögött. Megbecsülést érdemelnénk, nem szabályozást!”

– mesélte Áron, aki kijelentette: ha tényleg durvul az ellenőrzés, átmegy Donald Trump 2020-as kampányába.

A Fidesz-trollok szerint a kormány még hátráltatja is őket, a Miniszterelnökség például már több hete ígéri nekik a von der Leyen-mappát, de még ma sem tudják, mit posztoljanak róla, és azt sem tudatták velük, mi lesz a sok beidőzített Soros-bejegyzés sorsa.

A Fidesz béríróinak ráadásul a belső feszültséget is kezelniük kell, miután a sok feladat miatt ukrán és román vendégtrollokat hoztak a nyakukra. Ők sokszor rosszat és rossz helyre posztolnak, és mindent félreértenek, legutóbb például Záhonynál visszafordítottak egy munkást, mert nem tudta megmondani, hogy a magyar kormány hogyan mentette meg az egészségügyet.

A trollok nem vesztegetik az időt, szakszervezeti Facebook-csoportot hoztak létre, hogy rendezzék a helyzetet, és hatásosabban tudják képviselni az érdekeiket.

4 KOMMENT

  1. “A páneurópai piknik 30. évfordulója almalmából hétfőn Sopronba látogatott Angela Merkel, aki a köszöntője után munkamegbeszélést folytatott Orbán Viktorral. Az eseményt követő sajtótájékoztatóról megjelent a német kancellár azon kijelentése, hogy Magyarország jól használja fel az uniós forrásokat. A kancellár a sajtótájékoztatón szó szerint a következőt mondta:
    A kohéziós alapok, a strukturális alapok azzal a céllal jöttek létre, hogy elősegítsék a konvergenciát az EU-n belül – és ha ránézünk a magyar gazdasági növekedési rátákra, akkor láthatjuk, hogy ezt a pénzt az ország jól fektette be, hogy ez az emberek javát szolgálja – és Németország örül, hogy magyarországi munkahelyeivel részt tud venni ebben a növekedésben.”

    A korrupciót már beáraztuk