A titokban befogadott dél-amerikaiaknál nem találtak olajat.

201902-ccharlie

A válságban lévő Venezuela lezárta a határait Kolumbiával és Brazíliával, és könnyen lehet, hogy a kormányzati szinten hasonlóan erős kokainhasználónak számító Magyarország hasonlóan cselekszik, épp a dél-amerikai országgal szemben. A több száz befogadott venezuelai után átvitt értelemben és szó szerint is meghúzza a határt.

Egy neve elhallgatását kérő államtitkár kamerán kívül elismerte, hogy eleinte valóban befogadtak rengeteg venezuelait, hisz elférnek a kínaiak meg az oroszok mellett, de amikor azt látták, hogy olaj helyett pár száraz tacót meg egy marék feketebabot hoztak, intézkedtek a kiutasításukról, de azért elvették tőlük a tacót meg a babot.

Hollik István, miután megtudta, hogy a dél-amerikai országban tényleg 1,7 millió százalékos volt az infláció, fake newsnak nevezte Venezuelát, és elmondta az igazságot.

„Egészen nyilvánvaló, hogy a venezuelaiak is az EP-kampány részei, Brüsszel szöktette át őket Sorossal az ENSZ-en keresztül Juncker és a svéd nagykövet segítségével! Timmermansról pedig mindenki tudja, hogy venezuelai… De ennek vége, megépítjük a magyar-venezuelai délnyugati határzárat, Venezuela nem lesz Schengen része!”

– mondta a frissen dauerolt képviselő.

Úgy tűnik tehát, a Fidesz-KDNP a magyar mellett egy másik szerencsétlen nemzetet is megvezetett, és a lista még bővíthető. Zenész körökben már pletykálták, hogy Tarlós István ősszel könyörgő levelet küldött Peruba, hogy visszahívja a helyi pánsípos közösséget, segítsenek kiűzni a hajléktalanokat a budapesti aluljárókból, cserébe ingyen megnézhetik a Red Bull Air Race-t Keszthelyen.

Mivel azóta lett egy törvény, a peruiak csalódottak, de a venezuelai roham után ismét elindulnak, de már nem békével.

A Perui Pánsípos Szakszervezet csatlakozik majd az ellenzéki tüntetőkhöz, hogy az új „Best of Keleti” című több órás relaxációs művükkel töltsék be a Juhász Péter után keletkező űrt, de azt is tervezik, hogy becsempésznek néhány áramütött alpakát Hollik István frizurakalauzába.

.

 

1 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm a Miniszterelnök Úrnak az újabb kerítést! Kérem a Miniszterelnök Urat, ne sajnálja rá a pénzt, ha kell, nyugodtan csökkentse a nyugdíjamat is, csak migrások ne jöjjenek!

    #kösz #csakmigrásokne