A levegőt sem szennyezik így, és a forgalmat sem akadályozzák a puritán légi parádén.

red bull

Továbbra is keresik a helyszínt az idei Red Bull Air Race-hez. Tarlós István nem engedte Budapestre a rendezvényt, de úgy néz ki, a fővárostól és az ország egészétől is elváló Budai Várban létrejöhet a repülős őrület,  ez ok dönthet a Karmelita kolostor javára a másik esélyes Hős utca mellett.

Az is fontos szempont volt, hogy olyan helyszínt találjanak, ami annyira puritán, mint a levegő.

“Na most a levegőt sem szennyezzük be, mert a kolostor falain belül lesz az esemény, az ajtókat fakockákkal torlaszoljuk el a biztonság kedvéért. A zaj sem fogja zavarni az embereket, mivel Orbán Viktor munkahelyére senki sem mehet be, így az eseményt sem lehet majd meglátogatni. Ezen okoknál fogva a forgalmat sem kell korlátozni, mindenki otthon nyugiban, az M1-en megnézheti a repülős showműsort”

– nyilatkozta az esemény fővédnöke, Tarlós István.

Már el is indultak a találgatások, kik is lehetnek a 2019-es Red Bull Air Race esélyesei. A kritikusok szerint lejt a pálya, mivel Orbán Viktor eléggé felszívta magát az utóbbi években, a rengeteg nemzetközi edzéskör után már nem is annyira titkos esélyesként tekintenek rá.

A miniszterelnökre a legnagyobb veszélyt Garancsi István jelentheti, aki mentora és felkészítője volt Orbánnak. A különböző célpontok közötti, távolról büdösnek és károsnak tűnő bolyongások terén nincs jobb a MOL Vidi tulajdonosánál.

2 KOMMENT

  1. Valahol Nekeresdországban:

    “többszöri jelölés után a testület fideszes többsége ismét elkaszálta Bálint György kertészmérnök díszpolgárságát, ahogy eddig is, egységesen, tömbben szavazva”.
    “Bálint gazda idén 100 éves. Megért már egy-s mást, ezt is túl fogja élni, de rá mindig fognak emlékezni a kerületben, míg ezek a percemberek emlékét elfújja a szél, kicsinyességükkel, pitiánerségükkel, képmutató viselkedésükkel együtt.
    Egy helyi fideszes, Vincze Ágnes azt kommentelte a nyilvános poszt alá, hogy “Laci szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a lendületből és vegyél vissza a sértegetésből. Ez ilyen ballib sajátosság, hogy ha valami nem a kedved szerint alakul akkor egyből sértegetsz másokat. Ősszel nyerj többséggel az LMPvel választást és AKKOR MAJD AZ LESZ A DÍSZPOLGÁR AKIT CSAK SZERETNÉL”

    Nem aki megérdemli