Orbán Viktor évértékelőjében elmondta a családmentés hét pontját. Volt egy titkos nyolcadik pont, amit sajnos Habony Árpád véletlenül összecsavart, és elvitt magával a wc-re, mi azonban kihalásztuk.

orban szules

A papírból kiderül, hogy a kormány semmit sem bíz a véletlenre, alaposan felkészül a várható szüléscunamira: látva a magyar szülőszobák végességét, a megyeszékhelyek határában újabb méh-telepeket alakít ki, illetve kibővíti az eddigiek profilját, hogy már ne csak vasat, de magyar gyermeket, ún. produktumokat is le lehessen adni. Külön öröm, hogy a méhet körülvevő test is határozatlan idejű tartózkodási engedélyt kaphat majd a telepen belülre.

Már most hatalmas a túljelentkezés, még, ha többen nem is értesültek róla, hogy jelentkeztek.

A méhek részére kiutalt helyeket ezért optimalizálják, a zsúfoltság elkerülése érdekében az ellők csak a részükre kiadott sorszámozott vécé-tolószéket használhatják, illetve az alatta lévő gyerekfelfogó vödröt, persze kapnak egy zergetollat, hogy a telepi munkanaplóban vezetni tudják, hány friss emlőssel gazdagították aznap az államot.

Annyit tudni, hogy lesznek bónuszok, az illető gyerekleadó 40 egységnyi magzat után rászolgál, hogy letegezhessék, illetve jogosult lesz a kórházi ellátásra, egyéni elbírálást alapján pedig havonta kibérelheti az „anya” szót.

Mivel egy vödör hamar meg tud telni gyerekkel, a kikandikáló testecskéket a behajtók szedik össze halászhálóval, hogy a telep különböző pontjain felállított gyűjtőpontokra szállítsák őket. Innen viszik őket címkézőbe, illetve a szállítmányozást előkészítő hulladéktömörítőbe, mielőtt a telep környékén hesszelő gyereklomizók karmai közé kerülnének.

Előbb-utóbb mindenkit besoroznak a telepre, kibúvó nem nagyon lesz: a kormány havonta ingyenes szülővizsgálatokat tart, hogy megtudja, kik azok, akik az olcsó „meddőség” vagy „szegénység” kifogással nem hajlandóak kitenni, ami bennük van.

A magyar kormány felkészült arra is, hogy többek között a határon túlról ideszülők miatt nem lesz elég hely, ezért a 8. pont záradékaként arra biztatja a magzatbirtokosokat, hogy alakítsanak ellőláncokat a hatékonyabb babaszórásért, mintegy szimbolizálva az élet örök körforgását, a folyton prüszkölő vaginát.

1 KOMMENT

  1. Egy gyerek úgy jön világra, hogy a szülei szeretnék, hogy megszülessen.

    Minden leendő apának és anyának kívánok sok boldogságot a babákhoz, az utódokhoz, akik majd átveszik tőlünk e Földet, a megóvott élővilágával és az élhető környezetével