Az online lap dolgozói ezentúl szombaton és vasárnap is dolgozni fognak, így mutatnak példát a 400 órát elutasító bevándorláspárti munkáltatóknak.

rigo

A “rabszolgatörvény” néven elhíresült, 400 órás túlórát lehetővé tevő törvény bevezetése óta számos magyar vállalkozó és világcég jelezte, hogy nem kívánják alkalmazni azt.

Az mértékadó hírportál ugyanakkor bejelentette: ők viszont készek a kormány bölcs döntésének megfelelően bevezetni a 400 órás túlórát, de különböző jogi megoldásokkal ezt akár 8000 órára is kiterjeszthetik egyes munkavállalóknál, akik így akár 2 órát is a családjukkal tölthetnek naponta.

Meg akarjuk mutatni, hogy képesek vagyunk a 140, de akár a 300%-ot is teljesíteni, így mutatva fricskát a gyíkvállú kommunistáknak, a kormány nemzetépítő intézkedéseit elutasító bevándorláspárti munkáltatóknak, Soros fizetett ügynökeinek. A túlóráknak és a kormány döntéseinek köszönhetően egyértelműen az origo fogja nyerni a hírversenyt.

– mondta el az origo névtelenséget kérő szerkesztője, egy szétmállott szardarab.

A túlórában dolgozó újságíróknak alkalmuk lesz még több Márki-Zay Péter lejárató cikket, a Jobbik náci múltját, jelenét és jövőjét bemutató tárcát, valamint gimnazisták félévi jegyeit bemutató tényfeltáró riportot közölni.

Én már nagyon várom, hogy elkezdődjenek a túlórák. Ezentúl olyan hosszú leadeket fogok írni, hogy egyetlen internetre rá sem fog férni. Az asztalomon csináltam egy kis helyet, ott fogok aludni. A telefonomon az ébresztőt pedig már be is állítottam Németh Szilárd hangjára.

– mondta el az egyik lelkes origós újságíró, eredeti szakmáját tekintve helóta geci.

1 KOMMENT