Közben kiderült, nemcsak az ELTE-t érintik a változások: a SOTE és a Debreceni Egyetem is számíthat retorzióra.

kasler2

Bár megszűnik az ELTE-n a genderszak, a „balos” Szegeden tovább folytatódhat az oktatás. A Szegedi Tudományegyetem ugyanis átveszi az oktatókat és a tematikát is, és szeptembertől elindítja a saját göndörszakát.

Az ELTE-n már zajlik a takarítás, a könyvtárában az összes gender szakirodalmat bezúzták, a helyükre a „Nők a munkaerőpiacon” című tudományos-szatirikus vicclap került.

A genderszakokkal 8 évig nem volt gondja a Fidesznek, Kásler Miklós emberminiszter viszont felgyorsította a folyamatokat, miután egy tanácsadója megsúgta neki, hogy több százezer magyar férfi menti ki Londonba mosogatni, ami szerinte a nemek „indokolatlan baszogatásának” nemzet- és családkárosító eredménye.

Nem csak az ELTE-t büntetheti a kormány, szankcióra számíthat a SOTE és a Debreceni Egyetem is, mivel több ízben egy férfi veséjét adták egy nőnek egy transzplantáció során, de megütheti a bokáját az Gödöllői Agrártudományi Egyetem is, ahol több alkalommal is búzát nemesítettek.

Vannak olyan magyarországi felsőoktatási intézmények, amelyek a kormányhoz hasonlóan nem bolygatnák a férfi és a női szerepeket és nem hajlandóak foglalkozni a nemek tudományával. Közülük három, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem, az Evangélikus Hittudományi Egyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közös nyilatkozatot adott ki „A kisfiú az legyen kisfiú!” címmel, hogy támogatásáról biztosítsák a magyar kormányt.

2 KOMMENT

  1. A kormány nyilatkozata:
    A kisfiúk traktorosok, a kislányok mosogatók. Semmi keresnivalójuk egyéb tudományterületen.

    Egy kislány, aki fél életét külföldön töltötte:
    “Heller Ágnest, mint nemzedékéből tíz- és százmilliókat, rövid időre megérintette a bolsevizmus szelleme. De olyan ortodox kommunista sose volt, mint Nagy Imre, Gimes Miklós, Szilágyi József, Losonczy Géza, Maléter Pál, ’56 mártírjai. De ez nem tartott nála sokáig, az 1989 előtti rendszerben betiltották, kiátkozták, emigrációra kényszerítették – az akkori rendszer szemszögéből érthetően (és demokratáknak: fölháborítóan). Nyugati (ausztráliai, majd amerikai) emigrációjában két alapvető antikommunista könyvet írt (társszerzőkkel): a szükségletek fölötti diktatúraként azonosított szovjet típusú rendszer ellen, illetve 1956-ról, mint az első antitotalitárius forradalomról. A rendszerváltáskor tért vissza Magyarországra, ám csak a legutóbbi időkben szólalt meg politikailag – nem éppen kommunista szellemben”

    Ő az ellenség

  2. Ez az elmúlt nyolc év neosorosista agymosásának az eredménye! Jól el kéne náspángolni ezt a kis fruskát, attól megtanulná a tiszteletet!

    #elmúltnyolcév #soros #ezekamaifiatalok #testnevelés