A felcsúti kisvasút elérte a Szigetet, agresszív gombafaj a Magic Mirrorban, botrány a Flag Party-n – mozgalmasan folytatódott a legjobb magyar fesztivál.

lana del copy

Megnövekedett forgalom és a tömeg miatt a felcsúti kisvasút a Szigetig közlekedik majd. A fesztivált az utolsó nap után meghosszabbítják Bicskéig.

Négyen is megtagadták az érfelvágást Lana del Rey koncertjén, a biztonsági személyzet azonban kiszúrta a furcsán viselkedő egyedeket és kivezette őket a Sziget területéről.

A Szigeten nyílt meg a világ első vegán szabadulószobája. Az új szolgáltatás már az első napon hatalmas sikernek örvendett, tömegével rohamozták meg a fesztiválozók. Kijutni viszont nem sokan tudtak, mivel a bejárat elé ismeretlenek nyomtatott műhúst helyeztek el.

Agresszív gombafajt fedeztek fel a Magic Mirror sátorban. A szombat esti koncertet alig lehetett hallani, mert a nézők szinte egyszerre és nagy hangerőn kezdték vakargatni magukat, a sátor majdnem összedőlt, amikor többen is a tartóoszlopokhoz dörzsölték a viszkető testrészeiket, jellemező módon a nemi szervüket.

Hatalmas megtiszteltetés érheti a Szigetet, az idén annyira csendes és nyugodtak voltak a koncertek, hogy a fesztivált nevezik az év legjobb Silent Disco eseményének.

Gerendai Károlyt végül nem tudott beúszni a fesztiválra: a szervezők a kerítésről szedték el, amikor azt ordibálta, reméli, hogy idén is nullszaldós lesz a fesztivál.

Egy román fesztiválozó súlyosan megsérült a szombati Flag Party-n. Kezét átdöfte egy fogpiszkáló, amikor beletenyerelt egy mini szendvicsbe szúrt magyar zászlóba.