Majd jöhet a Fishing on Tusványos és Fishing in Zavaros.

Idén már 12. alkalmommal rendezik meg a Fishing on Orfű fesztivált, amit a Kispál és a Borz egykori frontembere Lovasi András szervez. Az évek alatt a fesztivál kinőtte már a rendelkezésre álló területet, ezért több franchise fesztivállal is bővíti portfólióját Lovasi.

Idén először rendezik meg a Fishing on Győr fesztivál, aminek Lovasi András elmondása szerint semmi köze ahhoz, hogy az utolsó pillanatban a támogatásáról biztosított fideszes jelölt nyerte meg a győri megismételt polgármester-választást. Ez informátorunk szerint is így van: a Fishing on Győrnek inkább csak ahhoz a pénzhez lehet köze, amivel az új polgármester támogathatja a fesztivált.

A Fishing on Győr programjáról még keveset tudunk, de szintén függetlenül az új polgármester személyétől ez az orfűi fesztiváltól eltérően kifejezetten egy jobbos fesztivál lesz. Például, a fesztiválon heavy rotációban szól majd a Nélküled, amire mindenkinek fel kell állnia, így speciális, állva is használható toi-toi WC-ket is beüzemelnek. A fesztiválon fellép majd Ákos, Mága Zoltán, Nagy Feró, Leslie Mandoki pedig itt mutatja be Wass Albertről szóló musiceljét.

Ha a Fishing on Győr pnzügyileg sikeres lesz, akkor jöhet a Fishing on Tusványos, Fishing in Zavaros és egy újabb Kossuth-díj is.