Sajtótájékoztatón számolt be a művész az esetről: többen odamentek hozzá és közölték, hogy vannak dalok amiket nem szeretnek annyira. Ezután pedig bor helyett sörrel kínálták.

lovasi

A művész azon is megdöbbent, hogy támadói szerint a Bandi a hegyről formáció csak olcsó utánlövése volt a Kispál és a borznak. A sajtótájékoztatón ekkor Lovasi el is érzékenyült, láthatóan nehezére esett felidézni a történteket.

“Azért álltam ki mégis, hogy ilyen durva esetek mással ne fordulhassanak elő. Hogy mást ezek a vadállatok ne tudjanak megkínálni dobozos sörrel fehérbor helyett” – fakadt ki a Kossuth-díjas előadó.

“Ide vezet a szélsőséges liberalizmus – ha ma ezt hagyjuk, holnap utánunk se köpnek az utcán, és a zenénket is csak ugyanazok hallgatják majd, akik addig. Szerencse, hogy Orfűn ilyen nem fordulhat elő, jövőre oda már Kárpátiát akarunk, meg Magozott Cseresznyét, állítólag most ezeket szeretik a fiatalok. Mi meg csak jól akarjuk érezni magunkat, hát nem?” – tette hozzá.

1 KOMMENT

  1. A számból vette ki a szót a Művész Úr! Ide vezet a szélsőséges liberalizmus! De ne aggódjon a Művész Úr, már Orbán Viktor Miniszterelnök Úr embere vezeti Európát, meg vannak számlálva a vadjogállami ámokfutás napjai!