Hamarosan jégrevüként láthatjuk Nemes Jeles László Oscar-díjas filmjét, a Saul fiát. A Variety értesülései szerint a jogokat megvásároló The Walt Disney Company már az előadás időpontját is kitűzte, a bemutató azonban csúszik.

saul on ice copy

A főpróba során ugyanis váratlan nehézségekkel kellett szembesülniük az alkotóknak, több színész is bedobta a törölközőt. Az egyik náci tisztet Zac Efron alakította volna, de a próbákon állandóan elesett, így elment a kedve az előadástól. “Nagyon nehéz egyszerre szalutálni és piruettezni” – nyilatkozta a Nagyfater elszabadul és a Baywatch című filmek sztárja.

Saul Ausländer szerepére először a Jevgenyij Pljuscsenkót kérték fel, ám az olimpiai bajnok is lemondta a szereplést. „A krematórium környékén állandóan megolvadt a jég, így nem lehet teljes kűrt menni!” – panaszkodott.

Az eredeti film rendezője Nemes Jeles László elfoglaltságai miatt nem tud részt venni majd a produkció elkészítésében, így a darabot Lars Von Trier rendezi majd, miután a korábbi Nymphomaniac on Ice-szal már bizonyított a műfajban. Jelenleg javában keresi a beugró színészeket.

Az előadást mindenképpen megtartják, mivel a Saul fia On Ice is illeszkedik a Disney stúdió új irányvonalába. A háttérben már zajlanak a Philadelphia On Ice próbái az eredeti főszereplővel, Tom Hanks-szel, illetve már félkész állapotban van a Blair Witch Project On Ice, ahogy lassan célegyenesbe ér a Titanic On Ice is.

A stúdió figyelme több magyar filmre is ráirányult a Saul fia sikerei után, a hollywoodi szóbeszédek szerint hamarosan szereplőválogatást tartanak a Sátántangó On Ice-ra, Tarr Béla klasszikusához már most készítik a kedvcsináló time-lapse videót.

2 KOMMENT

  1. Meghalt Hitler mostohalányának a nagymamája. Holttestét ellopták a kórbontancról és belépődíjért mutogatják a Hitler Mostohalányának Nagymamája On Ice kiállításon.

  2. […] “Eleinte féltünk, hogy a két fedezőmén nem lesz képes aláírni békediktátumot, de a próbák mindenkit meggyőztek, ezek állatok, mindent bevállalnak! Kicsit bizonytalanok a jégen patkó miatt, de ki nem az?” – lelkendezett az ötletgazda, aki elmondta, hogy a koronavírus miatti kötelező távolságtartás miatt ő nem tudja megnézni az előadást, de mindenkinek meleg szívvel ajánlja, reményei szerint a Trian on Ice hasonlóan sikeres lesz, mint a Disney két korábbi magyar témájú jégrevüje, a Saul fia On Ice és a Sátántangó On Ice. […]