Lesz okunk örömre a 2019-es Oscar gálán is, azonban Tállai több kérésére is nemet mondott az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia.

 „Tavaly rossz győztest hirdettünk ki a legfontosabb kategóriában, a legjobb filmében, ilyen hiba még egyszer nem fordulhat elő! Olyasvalakit akartunk, aki nem ma kezdte az átadást, rutinos és tapasztalt ezen a területen, és akit semmi nem tud kizökkenteni szerepéből. Andy-nél jobb szakembert nem tudtunk elképzelni a feladatra! Fontos skillje még, hogy mesterfokon tud állni, így tulajdonképpen kijelenthető, hogy az egész gála alatt egy professzionálisan elvégzett munkát látunk majd”

– mondta a Oscar-gála szervezőbizottságának elnöke.

48424714_1950749888561114_38896198790152192_n

Tállai örömmel vállalta a felkérést, az anyagiakban meg tudtak egyezni, de több kérésére nemet mondott a bizottság. Az államtitkár szerette volna, hogy az eseményen Orbán Viktor is átadhasson egy határon túli fociakadémiát, vagy, hogy legalább ő maga ott és akkor letudhassa a Bodrogkeresztúr-Taktabáj összekötő út egyik új kilométerkövének felavatását, de ebbe a szervezők nem mentek bele, minthogy azt is megtiltották, hogy a fideszes politikus az Ónodi böllérversenynek adja a Legjobb Vágás díját.

A volt NAV-elnök viszont ragaszkodott hozzá, hogy a díjazottak kitöltsék az átvételi elismervényt, ő maga több karton hiánypótlási felhívással készül az eseményre.

 „Nagyon örülök a lehetőségnek, ez is bizonyítja, hogy hülyeség, hogy a volt NAV-elnököket nem szeretik Amerikában. Sőt, rengeteg volt Uber-sofőr jelezte, szívesen megmutatják a várost és a közeli erdőket nekem! Úgy tűnik, a John Goodman életműdíj kivételével minden elismerést én adok majd át!”

– nyilatkozta büszkén Tállai, aki ugyanakkor foghatja a fejét, mert márciusban indul a falunapok szezonja, ezért nagyon sűrű lesz a programja.

Némi meglepetésre a hazai ellenzék is elismerte Mezőkövesd új sztárját, Szél Bernadett független képviselő jelezte, ha Tállai sikerrel megoldja az amerikai feladatot, felkérik, hogy próbálja meg átadni az ellenzék ötpontos követelését az MTVA szerkesztőinek.

1 KOMMENT

  1. “A Gyimesvölgye Férfikórus még december 21-én vitt néhány pótszánkót és a tüntetők is összedobtak 325 ezer forintot a károk enyhítésére, de a jelek szerint a Kossuth téri szánkók még nem értek célba.
    Az Indexnek most sikerült eljutnia a Kossuth térre, ahol azt tapasztalták, hogy a szánkók még mindig ott állnak a parlamenti karácsonyfa körül, pedig már elmúlt karácsony.”

    Tállainak még sokszor át kell adnia ezeket a szánkókat, március 15-én, április 4-én, május 9-én…