A Századvég szerint a Magyar Kétfarkú Kutyapárttal léphetnek koalícióra.

A fociválogatott népszerűsége soha nem látott magasságokban van. A Századvég felmérése szerint, ha most vasárnap lennének a választások, a választókorú polgárok 76%-a magyar labdarúgó-válogatottra adná a voksát.

A magyar válogatott alakíthat korménytA felmérés tartogat további érdekességeket is, ugyanis feljött második helyre a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Elemzők szerint azonban ez nem meglepő, ugyanis eddig nem ígértek semmit, de azt betartották, akárcsak a fociválogatott az Eb-n. A jelenlegi parlamenti pártok közül, ha most vasárnap lennének a választások, egyedül a Fidesz kerülne be a parlamentbe, illetve konkrétan valószínűleg csak Orbán Viktor.

A mezőny vége is tartogat meglepetéseket, ugyanis az eddig masszív 30% körüli bizonytalankodók számát most csupán 0,8%-ra mérte a Századvég, ugyanakkor nagyon jönnek fel a Soros-bérencek, akik már 0,2%-on állnak, pedig tudjuk, hogy kik ők.

4 KOMMENT

      • Úgy fest a tendencia ördögöt a falra, hogy Dzsudzsi két zakóval jön haza Fransziából.
        Lesz miben jól kormányoznia mint a két Porsche-t. Nagyon jó futballista, emlékszem, mikor….ja, az a Pelé volt, vagy amikor……hát az meg a Bekkembauer, na mindegy.