Csapó Gábor szexuális felvilágosító rovatot kap Dudi Doki Megmondja! címen a Blikkben.

201606-csapodudi

A Czeizel tanár úr halálát követő űrt sikerül ezzel végre betöltenünk. Csapó Gábor egy nagy tiszteletnek örvendő olimpiai bajnok, egy nemzeti hős, aki sokat tapasztalt színes élete során, mint ezt a vizespoharas bemutatója is hűen példázta. Egy ilyen emberre hallgatni fognak ezek a mai, nehezen befolyásolható fiatalok” – mondta Horcher Fanny Dzsombilla szexuálpszichológus.

Csapó Gábor marad a jól bevált „edényes felvilágosítás” módszerénél. Több tematikus fejezet címe már el is érhető a dudidokimegmondjapenzert.hu oldalon. Többek között: Óvszer helyett pezsgőspohár; Féldecis spirál; Orál ellen védőkaraf; Fekantáló seggvédelem, Krigli maszti gimiseknek. Az IKEA és az Amfora egyelőre nem vállalta szponzorációt.

4 KOMMENT

  1. A fegyházakban a védett személyek szívesen látnák a “Vissza az életbe” elnevezésű zártkörű cellaprogramokhoz a stúdióban bemutatott intro élőben történő análizálásához.

  2. Számos, hiteles dokumentum cáfolja Doktor Dudi pohárelméletét.
    Nem merem ide citálni ezeket, mert tuti kimoderálnak, meg aztán van közízlésem néha.
    Az esettanulmányokon, amelyekről videó felvételek tanúskodnak, hölgyek teszik ki a “poharukat” asztalra, pultra, pulpitusra, és mozgatják ide-oda. Az ettől fellelkesült urak pedig pedig elég sikeresen “nyúlkálnak” bele.
    Hajrá magyarok!

  3. A jövő tüzelőanyaga a cseppfolyósított szén-monoxid! Előállítása maximálisan egyszerű: a bőségesen rendelkezésre álló szén-dioxidból radírral, Tipp-Exszel vagy egy elfekvő Delete gombbal ki kell törölni egy oxigénatomot (CO2 > CO), amit aztán az ózonrétegbe engedve az ózonpajzs befoltozására lehet hasznosítani.

    További előnye, hogy elégetésekor az O2-ből csak egy oxigénatomot köt le, a másikat az ózonrétegbe engedve az ózonpajzs befoltozására lehet hasznosítani. Két oxigént egy csapásra!

    A szabadalmi díjat aranyrúdban vagy csiszolt gyémántokban kérem a panamai cégem címére.