A kormányközeli kutatócég publikálta közvéleménykutatási eredményeit a kvótanépszavazással kapcsolatban.201609-gyurcsszazadveg

„Ha most vasárnap tartanánk a népszavazást, ön inkább nemmel szavazna, vagy Gyurcsány Ferenc tette tönkre az országot?” – ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ a Századvég legújabb közvéleménykutatásában.

A hétfőn közzétett eredmények szerint az emberek 66%-a ugyan nem tudja, hogy az igen vagy a nem felé húz, ám abban egészen biztos, hogy „Gyurcsány Ferenc”, és hogy „nem hagyhatjuk, hogy Magyarország”, valamint „Brüsszel pedig jobban tenné”. A válaszadók 55%-a gondolta úgy, hogy „2006”, megint mások szerint pedig „csak azért kapott lovagkeresztet, mert kimondta az őszintét, Bajnai Gordon hibája volt”.

Bár a kutatásban nem szerepelt, a Századvég szerint Orbán Viktor kivételes államférfi, és mindenben igaza van, volt, és lesz is, emellett jóképű is.

6 KOMMENT

  1. Ez így, nagy nyilvánosság előtt, nagy tömegben elkövetett, választási csallás, de minimum arra való felbujtás, szent szavazólap megsértéssel megtetézve, halmazatilag! 5-15 év.
    Aggyátok vissza a lovagkeresztjeiteket, azonnal!
    Remélem a Nemzeti Választási Íroda, de főképpen Vitéz Pálffy Ilona Béla kiáll a sarokra végre, és közzé teszi amire csak ő képes és hivatott.
    Magyar ámberek nem köphetik le ennyire a legszentebb magyar ügyet, a nemzet civilizációs soros…izé… sorsának megmentésére irányuló, sosem látott nemzetegyesítő, hitbuzgalmi, mozgósítást, na meg az igaz Ejrópa, mint az üldözéses kereszténység bölcsőjének monokultúrában tartása, kétségbeesett, utolsó vészsikolyát.
    Kósa Lajos aszt üzente, mint nyájuknak el kell menni
    Éjjen a magyar szabadság – tér (átszállás a 15, 115 buszra, 70, 78 trolira) – éjjen a haza – nem eladó, csap pályázható.

  2. Vezető amerikai orvosok kiderítették, mi okozta Clintonné rosszullétét New Yorkban. Íme az eredmény:

    Clintonné a WTC alapjai előtt állva elképzelte, milyen magas is volt az az ikertorony, és beleszédült… Aztán az is eszébe jutott, hogy elfelejtette reggel bevenni a Cavintonját, és ettől nyomban tüdőgyulladást kapott.

  3. Magyarországot ki kell zárni az EU-ból — nyilatkozta Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter, az EU leghosszabb külügyminisztere — írja a zindeksz.

    Jean Asselborn kijelentette továbbá, hogy Magyarország mellett feltétlenül ki kell zárni az EU-ból Görögországot a kisebbségek emberi jogainak semmibe vétele miatt, Spanyolországot azért, mert a Sagrada Familiát 1882 óta nem képesek befejezni. Szlovéniát, Belgiumot és Luxemburgot azért kell kizárni, mert Kína kiröhögi az EU-t, ha Kínában kisvárosnak számító helyeket az EU-ban “országnak” neveznek, Franciaországot pedig azért, mert a Versailles-i békeszerződésben nem szüntette meg teljesen az egész Németországot, Ausztriát és Magyarországot, és ezzel megágyazott a 2. világháborúnak. A többi országot nem kell kizárni, mert az EU úgyis szétesik magától.

  4. Építészeti örökségünk megőrzése becsület és dicsőség dolga!

    A Régi Építészet Barátai tegnap felavatták a régi építészet egyik gyönyörűen helyreállított mesterművét Budafokon. A romantikus stílusú barlanglakásban a légkondicionálást a ágyak mellett fekvő bivalyok biztosítják. A barlanglakás mellett álló eklektikus kápolnában, amely a vallásgyakorlás mellett az ellenséges csepeli törzsek elleni méregkeverésre, a szárított bivalyürülék mikrochipekké aprítására és brikettálására, valamint törzsi országgyűlések tartására is szolgál, vérnyomok őrzik az újholdi emberáldozatok nyomát. Az emlékház mellett álló nyárfáról átvezetett nedves ág a ház villamosítását szolgálja: amikor a villám belecsap a nyárfába, a villanyáram a nedves ágon keresztül lángra lobbantja a tűzhelyben elhelyezett briketteket.

    A telek helyrajzi számának alátörésén fekvő albetétben működő Még Régebbi Építészet Barátai nevű betéti társaság is fontos projekten dolgozik: szénával gazdagon bebútorozott bivalybőr sátor alatt leskelődő őrszemekből kialakított zártláncú televíziós csatornán figyelik, mikor téved át a szomszédból egy-egy bivaly, hogy pattintott homokkő baltával lemészárolhassák.

    A két kilométerre fekvő kiemelten természetvédelmi telken alakult Egészen Ősrégi Építészet Barátai nevű kiemelten közhasznú társaság tavaly megszűnt, mert minden tagja megfagyott a téli hidegben.