Italozás közben keveredett szóváltásba, majd közelharcba F. Harrison (74) amerikai filmszínész és L. István budapesti lakos egy fővárosi italmérésben – írja a police.hu.

harrisonok

A rendőrség honlapján megjelent hír alapján többen úgy vélik, hogy a Budapesten forgató Harrison Ford lehet a verekedés egyik résztvevője. A filmet készítő cég közleményben tagadta a 74 éves hollywoodi sztár érintettségét, de az beszédes, hogy a Szárnyas fejvadász 2 forgatása három napra szünetel.

Ha igaz, ha nem, az tény, hogy egyre nagyobb problémát okoz Budapesten és környékén Harrison Ford fokozott jelenléte. Több étterem és kerékpárbolt számolt már be arról, hogy a színész váratlanul megjelent, majd a konyhába rontva kéretlenül elkezdett mosogatni. Volt ahol ki is meszelt. A jelenséggel már a részecskefizikusok is elkezdtek foglalkozni, ugyanis a fizika jelenleg ismert szabályai szerint lehetetlen, hogy egyszerre ennyi helyen mosolyogjon egy ember.

Ez nem Amerika, nem vagyunk kíváncsiak a szélsőségesen liberális mutatványaikra” – szólitotta fel az amerikai sztárt Szijjártó Péter, majd tévedésből tőlünk kért a mellbimbójára egy autogramot.

Közben a katasztrófavédelem egy olyan térképet dolgozott ki, amelyen folyamatosan frissítik és zölddel jelölik a Harrison Ford-mentes helyeket.

6 KOMMENT

  1. A Minden Lében Kék Farok Kutyapárt eleddig ismeretlen eredetű közterületnek ad értelmet, mikor Harrison Fordról nevezi el a budapesti Haris közt. Az átértelmezés naon költségkímélő is egyben. A párt tagjai a megspórolt közpénzt kizárólag a kurváikra fogják költeni, ahogy az mostanság a hazafiak alkotmányos kötelessége.

  2. Minden idők legtöbbet díjazott sorozata lehet a Trónok harca. Olyan sikeres, hogy már készül a folytatása, Strandszékek villongása címmel. És már megrendelték a rákövetkező harmadik sorozat forgatókönyvét is, Sámedligubanc munkacímmel. Törökülésben várom, mi sül ki ebből a sületlenségből.

  3. http://444.hu/2016/09/19/putyin-partja-gyozott-az-orosz-valasztasokon

    Tisztelt Vlagyimir Putyin Elnök Úr!

    A dolgozó magyar nép nevében gratulálok az Elnök Úrnak a fényes győzelemhez! Az imperialista nyugati popaganda sosem nyugszik, de az Elnök Úr nagyságát mutatja, hogy ennek ellenére is magáénak tudhatja a dicső orosz nép támogatását! Kívánok az Elnök Úrnak erőt, egészséget, további sok kitartást az illiberalizmus építéséhez!

    #grat #popaganda #sosemnyugszik #dicsőorosznép #erőtegészséget