Orbán Viktor miniszterelnök személyesen jelölte ki a 2021-ig elkészülő település alapkövének helyét egy léccel.

 felcsut dos.jpg

Fejér megye legszebb helyén, a stuttgarti járásban lakók a hír terjedése óta a fociturizmus fellendülését várják, az ablakon kitekintgetve. A tervek szerint a falu mellett található termőföldeken cseppfolyósított stadionokkal locsolják majd a narancsültetvényeket.

A ceremónián Lázár János, Tarlós István, Esztergályos Cecília és VV Aurélió is jelen volt, és egytől egyig részt vettek a mez-energia áramlását elősegítő szertartáson, Gyurcsók József vezetésével. Orbán Viktor saját elképzelése szerint újonnan épült haciendája erkélyéről mind a két Felcsútot szélesen beláthatja majd. Az eredeti tervek közt szerepelt, hogy inkább Alcsútdobozt nevezik át, de aztán nem.

21 KOMMENT

  1. Mártonka ! nagyon vicces vagy … mi van ,ha bejön?
    Marolcsira is írtatok kuszaszeműtől kezdve pöttyösseggűt , amit csak elbírt a papír! és minket néz európa a legnagyobb temelési indexen csámcsogva…. olyanok vagytok ballibesek mint a gyurcsótány, szerencsétlen bolondok

  2. Azt gondoltam,hogy szektások lettek,hiszen a tízparancsolatot mindig megsértik.(ne lopj,stb),de tényleg amit csinálnak nevetséges . Miikor fogják
    kitalálni a digitális labdát,akkor elég lesz csak kiállni a 22 focistának a pályára és futkosni össze-vissza.

  3. @sielfis: Észrevehető a szakszerű orvosi ellátás hiánya. A bevándorolt kuruzslóktól reménytelen a hatásos kezelés! Próbálj meg a régebben elüldözött hozzáértőktől kezelést kérni. Sajnos ők kissé nyugatabbra praktizálnak, de talán átmenetileg segithetnek. A végső gyógyulás számodra sajnos reménytelen.

  4. Széles Gábort hol hagyták??? Ő mindjárt az alapkövet is letehette volna, 12 m magasban, a lebegőben súlytalanul lebegve. Alája lehetne applikálni egy forgó kacsalábat, és máris épülhetne a mesestadion, amit mindig úgy lehetne forgatni és dönteni, hogy a kívánt hálóba menjen a gól. El ne csesszék már…

  5. @rumpundli: lökött nevű magyar ember(-telenűl elvakúlt fasz)
    mond nem ugyanezek a kérdések izgattak fel minden beteget? és mi változott , az ilyen hülyék azt nézik hányan vándoroltak ki! Nem megmondta a gügye vezéretek , hogy nem kell félni , nem fog fájni és ki lehet innen menni !!!

  6. @sielfis: Tudtad, hogy Rákosi idejében mertek nagyobbat hazudni statisztikában?:)))
    Ezek már hazudozásban se tudnak újat alkotni.
    Közép Ázsiában a sivatag közepére nagyobb.fővárost építettek, mint Felcsút.

  7. @wantaan: ki az a “vincent” és kit érdekel ! Te félmagyar
    jól esik itt a blogba beledumálni ,? inkább dolgozz, mert jön ellenetek a média adó-végre ! Nem illik havi többszázezer Ft kereset mellett ugatni…. mikor a gondolat amit leírtok szart ér!

  8. @Dinkainka: nem hazudozni kell, hanem benneteket ballibes trógerek visszatoloncolni ahonnan jöttetek! Izraelbe, jordániába,a sivatagba, esetleg a ázsiába ! De ott sem fognak nektek örülni…. tollforgató semmittevők

  9. @sielfis: Imádnivaló a szitkozódásod. Komolyan. Teljesen egyetértek, nem hazudozni kell. És ha már a média adónál tartunk, miért is van az, hogy minden fideszes mást mond, hogy miért lett bevezetve?
    Egyébként mi alapján akarod visszatoloncolni az embereket oda ahonnan jöttek? Származás, vagy politikai hovatartozás (vagy “trógerség”) alapján?

  10. Hurrá, végre valami fejlődés. Remélem várat is építenek a stadionok mellé és az új főváros is ott lesz majd a centralizált vezetéssel, mert majd még kiderülhet az is, hogy a decentralizálás mégsem volt olyan jó ötlet.

  11. @sielfis:
    A magatok fajtájúakat meg a kies Etelközbe. Az kb. úgy Kelet-Ukrajna környékén lehet, és mostanában ideális hely kikapcsolódásra a komfort zónájukból kifelé kívánkozó kalandos nyaralást kedvelőknek.