189 millió forintért kap fűnapoztatót a Bozsik Stadion gyepe. Ebből az alkalomból megkérdeztük az érintetteket, hogy mit szólnak hozzá?

HírCsárda: Hadd kezdjem azzal, hogy nagyon jól néznek ki!

Bozsik Stadion gyepe: Ez jól néz ki neked? Hát nézz már szét! Mindenütt kisárgult meg letaposott kollégák. Senki nem törődik velünk rendesen.

HCS: Azért, gondolom, csak ápolták Önöket eddig is.

BSGY: Lófaszt, mama! – hogy egy klasszikust idézzek. Pedig szó szerint a hátunkon visszük a csapatot, de semmi hála csak a rugdosás, meg a köpködés megy. Persze, kapunk néha a locsolást, meg lenyírnak minket, de nőni azt saját erőből kell!

HCS: De hát végül is ez a dolguk, hogy Önökön tapossanak a focisták, nem?

BSGY: De stopliban??? Hát milyen ember az ilyen? És ha én csalán lennék és megcsípném a vádlijukat? Ugye? Annak ők sem örülnének. Úgyhogy stoplizzák csak a redves szájú, tonhalképű, cimbalmos kurva anyjukat, én azt mondom. És a vakond, arra emlékeztek fiúk? Életünk legrosszabb napja volt. Holtversenyben azzal, amikor a felcsútiak szaros talpú cipővel léptek ki ránk. Nem is értjük hogyan, mert az öltözőből jöttek ki éppen. Gyanítjuk, hogy nekik mindig szaros a talpuk.

HCS: De most végre kapnak fűnapoztatót. Ennek azért lehet örülni, nem?

BSGY: Ja, kapunk, érted, alamizsnát. A groupamás gyepeknek mióta van már saját napja, szerinted? Mi meg csak itt nézzük a közös napot és azon osztozkodunk a sok faszom bokrokkal, meg minden pöcsömnyi tyúkhúrral. A groupamás gyepek meg ott iszogatják a gyeptrágyát a külön begurított napocskájuk alatt. Csicska geci fradisták! De nem baj, mi megvoltunk eddig is. Csak a kispesti fű!

HCS: Akkor nem is Önök akarták a fűnapoztatót?

BSGY: Hát mik vagyunk mi? Szoláriumos kurvák? Elfotoszintetizálgatunk mi itt magunkban, csak a mocskos stoplit vegyék már le a falábúak, ennyi a kérésünk.