guetta-mekka420.jpgGerendai Károly és a Sziget Kft. újabb nagy rendezvénnyel bővítette portfólióját, így ők rendezik jövőre a mekkai zarándoklatot.

Gerendai szerint nincs jelentős különbség egy 300 ezres és egy 2 milliós rendezvény között. „Itt már nem a létszám a lényeg. Meg kell tudni állapodni a helyi lakosokkal és Tarlós Istvánnal, utána már minden fain!” – mondta a helyszínen tartózkodó főszervező.

A Sziget Kft. Szaúd-Arábiában burnuszos Tarlós-szobrokat és hangszigetelő falakat állít majd Mekkától egészen a Vörös-tengerig. A tengert egy izraeli szakember segítségével kettéválasztják a rendezvény idejére, és le is járólapozzák, hogy ne legyen por. „A 3 milliárd dolláros munkadíj mellett annyi kérésem lesz, hogy ne kellejen számlát adni, a családom árulhassa kizárólagosan a beduin teát, a velős csülköt, és a budikat is mi hozhassuk” – folytatta a főszervező.

A jobb hívő-áramoltatás és a Nagyszínpad miatt Gerendaiék lebontják a Kába szentély fekete kövét, aminek a darabjait akciósan árulják majd a Baumaxban és a Farkasréti temetőben. Az eredeti helyett készítenek egy könnyített, mozgatható kő-utánzatot dexionból, szépen beburkolva kanadai zsindellyel, amit utána akár a Hajógyári szigeten is ki lehet állítani.

„Javasoltam nekik még a Mekka név módosítását, mert túl arabos. Legyen inkább Móka, Toka, vagy egyszerűen Mekkoa!, mert az olyan metálosan gyagya-fütyis, érted? Mert ez lesz az új trend, az biztos!”– mondta a szervező, és letette a telefont.

10 KOMMENT

  1. Ez tetszik. 😀 De a helyetekben mostantól nem engednék be a szerkesztőségbe senkit, akinek szakálla, akcentusa és gyanúsan dudorodó ruhája van… Tudjátok, mikor meghalljátok, hogy Allahu akbar, már késő. 😀

  2. Erre a zarándoklat izére én eddig csak egyszer tudtam elmenni, találkoztam is Kavicsos Slomóva’ közbe’, mondta hogy szerinte is át kellene szervezni a rendezvényt. Több hideg sör kellene, mert abban a rohadt melegben sokat kell gyalogolni, meg a sült kolbász is elég drága volt.

    Remélem gerendai megőrzi a kavicsdobálós bulit, az a legkirályabb az egészbe’.

  3. Már megint jóba nyúlt ez a Gerendai gyerek!
    Kibulizta, hogy minden rajongónak/hívőnek életében legalább egyszer kötelezően el kelljen látogatnia egy Mekka-partira.
    Innentől kezdve már csak a piasztereket kell számolgatnia!