A Júlia nem akar a földön járni című slágerével berobbant Fluor most egy 2012-es falinaptárral próbálja kiengesztelni az általa megbántott médiadívát.

A jövő évi naptárba olyan gyöngyszemek kerülnek, mint Donatella és Fluor a kiszáradt Aral-tó medrében egy tankhajón, Donatella és Fluor egy vágóhídon, vagy éppen a páros, amint hóembert épít kokainból. A legizgalmasabb helyszín valószínűleg az észak-koreai kísérleti atomrobbantások helyszíne melletti pizzéria erkélye volt. A popsztár elmondta, nagyon sajnálja, hogy Kiszel Tünde vaginájára negatív megjegyzéseket tett, de reméli, hogy ez a naptár helyrehoz mindent és újra barátok lehetnek majd.

"Akkor naptárazom ha úgy van, és általában úgy van" – tette hozzá Fluor, majd lájkolta a Kiszel Tünde nemiszervének készült Facebook-oldalt. A békülős naptárkészítés nagy divat lett: legutóbb Farkasházy Tivadar és Selmeczi Tibor készített közös strandnaptárat, most pedig Pokorni Zoltán jelentette be, hogy Hofmann Rózsa is igent mondott egy közös képes kalendáriumra.

15 KOMMENT

  1. Én olyat hallottam, hogy egy hazai játékszoftvergyártó cég Pop Corn címen készít egy játékot, amelyben Fluor, SP és MM is szerepelni fog. A játék egy karaoke játék lesz, célunk, hogy minél élethűbben elénekeljük az aktuális számot. Jutalomként Kiszel Tünde meztelen képeiben gyönyörködhetünk, amelyeket akár HD minőségben a HDD-nkre menthetünk, hogy aztán onnan sehogyan se lehessen letörölni.

  2. de nagyon elegem van már ebből a sok idióta CELEB-ből! mintha nem lenne más megoldandó feladat ebben az országban,csak az,hogy ezek a semmire sem jó sztárok hogyan sértik meg egymást,és utána hogyan békülnek ki.Tudnék nekik elfoglaltságot,nem is egyet.Ugy látszi nekik nagyon jól megy a sorsuk,fogalmuk sincs a világ gondjairól.Nem átallanak még gyerekeket sem bevonni népszerűségük növelése érdekében.Vagy talán az ugynevezett Donatellácska már felnőtt,vagy hires anyukája engedélyezte,hogy szerepeljen,hátha jól jön?

  3. Menjetek már anyátokba ezzel a faszsággal!
    Mi lenne, ha inkább azzal foglalkoznátok a címlapon, hogy anyáitok mennyit kurválkodtak, mire titeket sikerült összeszedni valami aids-es buzitól?