A gödöllői kastélyt ért villámcsapás miatt elmaradt Orbán Viktor beszéde az Európa-Ázsia találkozón, mert meghibásodott a hangrendszer. De szerencsére ott volt a négytagú Csiperke Pantomimcsoport.

Már fél éve hozza-viszi kormányzati kisbusz a Csiperke Pantomimcsoportot oda, ahol éppen beszédet kell mondania Orbán Viktornak. A legnagyobb titokban kiképzett, négytagú csoport feladata, hogy ahol a hangosítás csődöt mond, vagy túl sok a magyart nem értő külföldi résztvevő, ott a pantomimcsoport látványos testbeszéddel meséli el, miről beszélt volna a miniszterelnök.

A csoport gödöllői debütálása nagyon jól sikerült. Az ázsiai és európai politikusok nagyon jól vették az üvegfalas, a kötélhúzásos és a devizastabilizálós részeket, a két főből alakított alkalmi pantomim-ló bejövetelekor már a földön fetrengtek a nevetéstől. Orbán csak azt sajnálja, hogy a gésa-golyós résznél megsértődtek a japánok, a csiganyálon elcsúszást pedig a francia konyha rajongói nem díjazták.

Arra a kérdésünkre, hogy ezeket a tehetséges magyar embereket miért nem láthattuk eddig sehol, még a Csillag születik-ben sem, a miniszterelnök elmondta: „Ezeket az embereket nem megszülni kell, hanem megválasztani, még egyszer mondom, megválasztani, sej, de megválasztani.”

4 KOMMENT

  1. A pantomimcsoportban nincs benne véletlenül David Armand? Mert akkor lehet én is elmennék egy Viktor beszédre. Aki nem ismerné munkásságát itt megtekintheti az egyiket:

    youtu.be/nZ1BfI5y91s

    Ja és szeretném megkérdezni mindenkitől amit tegnap a kedvenc kocsmárosom kérdezett a Tények bemutatója közben. Miszerint miért nem Viktorba csapott a villám?

  2. @Redmaster: “miért nem Viktorba csapott a villám?” Ejnyemár, no! Hát miután az EMBEREK 2/3-os többséggel megválasztották, hogy jön ahhoz egy deux ex machina, közismertebb nevén พระเจ้าโดยเครื่อง, hogy csak úgy ukkmukkfuck agyancsapja? Na ugye?