Az angyalföldi óriásmenyét kora reggel adta le szavazatát

Az őszi önkormányzati választás sem telt el érdekes, szokatlan vagy éppen izgalmas események nélkül. Íme néhány, a teljesség igénye nélkül.

Debrecenben egy szavazó megpróbálta megenni a szavazófülkét, már a függönynél tartott, amikor lefogták. Elmondása szerint Tibet kínai megszállása ellen akart tiltakozni.
Budapesten a 22. számú szavazókerületben az egyik urnában találtak egy macskaalmot: nőstény macskával és 9 újszülöttel. Az állatokat a rendőrök elvezették, majd egy új urnával folytatódott a szavazás.
Nagykovácsiban a szavazatszámlálókra ráomlott a ház. A tartalékbizottság egy másik épületben fejezte be a számlálást.
Sopronban egy részeg japán turistacsoport próbált meg szavazni sikertelenül.
Balatonmáriafürdőn egy négysajtos pizzát találtak az urnában.
Veszprémben féregjárat nyílt az egyik fülkében miközben egy nyugdíjas éppen a szavazólapot töltötte ki. A járat beszippantotta az idős asszony tollát, majd bezárult.
Siklóson egy férfi beleejtette családját az urnába, legkisebb fiát csak urnazáráskor találták meg.
Békéscsabán le kellett cserélni a szavazást felügyelő bizottságot, mert kiderült, hogy mindannyian ugyanannak a perui pánsípzenekarnak a tagjai.
Nagykanizsán szomáliai kalózok foglaltak el egy fülkét. 10 millió euró váltságdíjat és egy helikoptert követeltek. A szavazóbizottság csak egy szendvicset tudott felajánlani, azt elfogadták, majd távoztak.
Kistarcsán egy eddig ismeretlen Renoir-festményt találtak az egyik fülkében.

12 KOMMENT

  1. Budapesten, egy meg nem nevezett szavazókörben kampánycsendsértés történt. A szavazatszámláló bizottság fideszes pártdelegáltja hangosan megismételte a Szeretett Vezető szokásos ígéreteit (minden településnek toronyórát, lánccal stb.), erre rászakadt a plafon.

  2. “Sopronban egy részeg japán turistacsoport próbált meg szavazni sikertelenül.”

    nos, elképzeltem azt a turistacsoportot, amelyik akármennyire is részeg, mégsem képes sikertelenül szavazni!!!… (remélem, megfordították a szavazás állását… 😉 )

  3. BP egyik előkelő negyedében meg kell ismételni a szavazást, mert HajdúP úgy elfoglalta a parkoló helyeket, hogy a közelben nem lehetett parkolni. Mire a népek parkolót találtak, és elbotorkáltak a szavazókörhöz már urnazárás volt.

  4. Nem publikus a dolog, ugyhogy maradjon koztunk, de smitpacat rajtakaptak, amint vaniliaskarikakat dobal az urnaba, majd bemaszott mellejuk es dorombolni kezdett. Minden eltavolitasara tett kiserletet hangos morgassal es kardcsattogas-utanzo hangok kiadasaval hiusitott meg. Ugy sikerult csak kicsalogatni, hogy hangosan kezdett a valasztasi bizottsag fideszes tagja jajveszekelni, hogy az o nyenyijet meg nem dedikalta paca. Eloszor ovatosan kidugta a fejet, majd kovetve a vaniliaskarika nyomokat eltalalt az asztalhoz, ahol a nyenyi varta, gyorsan alafirkantotta, majd gurgulazo nevetessel kirohant a valasztokorbol, egyenest bele a nagy magyar naplementebe.

  5. Ja a za szip zember? a pléhbojra termett nyalka (vaniliáskarikát nyalva) testű fess zember? nahiszen, lehet, hogy a győri keksz és ostyagyár sponzorálta smittpacát? vaniliáskarikás doboznak gondolván a zurnát azért mászott bele. Lehet hogy a kisnyugdíjas néni tolját is ő kapta be egy másik szavazókörben nem a féreg? ha nem ő, akkor a hajdúpetya lehetett, na hogy mik vannak? ! erre kellett nekem hazajönnöm? hogy újra forradalmi vivmányok történnek az fülkékben? mindeközben a sanya a pintér meg a lábát lóbázza Veszprém megyében mert valaki beadta neki, hogy elfoglaltuk a Vörös tengert is és most vikkendtelket szerez ott a jóbarátoknak, hát van itt történés rendesen!

  6. Hej belanenem, erre hazajonni valoban nem egy leanyalom, a nagyvizen tul egesz orszagunkat megmosolyogjak a nepek, ha epp ugyen nem hivatkoznak az ebedjukre, hogy ezert nem ehesek 🙁

    De biz, hozta isten kegyelmedet, lam szep itt a vilag toretlen!

  7. Jaigen, amig eszemben van: tehat a

    “Sopronban egy részeg japán turistacsoport próbált meg szavazni sikertelenül.”

    sztorinak van am folytatasa, ugyanis az ajton kivul japan karakterekkel grefitizek tele a falakat (graffiti, de ugy nem ejtjuk).

    Egy baratom felolvasta a jeleket nekem, imigyen:

    “Watashi ga shite, Viktor anata o aishite”

    Jelentese: szeretlek Viktor.

    No igy volt.

  8. de lehet, hogy egy szemfüles fideszközeli nyelvf(el)ordító némber, hogy benyaljon a fidesznek ezt fordította, miközben a ” Watashi” vagy “virsli Wasabival,” vagy vattás paplant akart buzsáki keresztszemes mintával hazavinni az asszonynak aki a híres papírfalu házikóban halálra fagy…. na de még a “vattacukrot küldök a zovikinek hogy ragadjon össze a szája” variáció sem kizárható ugyebár