Áprilisban is nagy buli volt

Minden készenáll a választási eredmények összesítésére – nyilatkozta az MTI-nek az Országos Választási Bizottság (OVB) elnöke, Dr. Bordás Vilmos. Elmondása szerint egyedül a kokainnal lehet gond, mert abból igen kevés van.

“A Robival (Sasvári Róbert elnökhelyettes -a szerk.) már kiválasztottuk a lányokat is, lesz csomó ingyensör, és energiaitalt is sikerült szereznünk” – sorolta az esti szavazatszámláló- és kampánycsendhossz-megállapító ülés kellékeit Bordás. Elmondása szerint sokat tanultak elődeik áprilisban elkövetett hibájából, így például mindenképpen kikapcsolják az ülésteremben a füstjelzőt, valamint porcelán helyett műanyag tányérokat használnak, mert az jobban takarítható.

A bizottsági estét a párt delegáltak is nagyon várják: a kampánycsend miatt azonban nem nevezhetjük meg, melyikőjük hozza a táncoslányokat, és melyikőjük száll be egy konzervdoboznyi hallucinogén gombával. “Jó buli lesz, már nagyon várom. Már csak ki kell találni, mit vegyek fel, mert a múltkor is ugyanolyan nyakkendő volt rajtunk a Robival, tiszta ciki volt” – zárta nyilatkozatát az OVB elnöke, majd hozátette: kokaint viszont szívesen várnak, a választóknak elég csak a postaládába bedobni.

2 KOMMENT