Megannyi megindító pillanatnak volt tanúja fotósunk, amikor elkísérte Magyarország államfőjét egy országos körútra.

 

 

 

 

 

Schmitt Pál megtekintette hazánk, első, uniós támogatással megépült politikai relikviagyárát.

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyik délután meglepetésvendégek csatlakoztak hozzájuk, Szijjártó Péter és nagynénje. Láthatóan nagyon büszke arra, hogy így megnőtt a Péter.

 

 

 

 

 

 

 

Egy predátor!!! Szerencsére csak egy kép, minden esetre érdekes ízlést tükröz. Újra feltűnt az angyalföldi óriásmenyét is.





Schmitt Pál kedvenc tálcáján kínált meg sörrel egy autószerelőt. De az nem fogadta el, mert munka közben soha nem iszik.


 

 

 

 

A nagy találkozásra Miskolcon került sor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A folklórműsor része volt a hagyományos dimenziókapu-szövögetés.

10 KOMMENT

  1. a második kép nyilvánvaló hamisítvány.
    akkor a Shit Pál Őnagysága éppen arról beszélt, hogy “ekkora faszra vágyom”. a tolmácsdroid láthatóan utólag került a képre.
    nem mintha így torzulna a királynő mondanivalója, de azért súlyos intolenranciára vall gúnyt űzni agyhalott embertársainkból.

  2. Nekem az a kép tetszik, amikor az a mazsolafejű E.T. Borsodból hazatelefonál.
    Nyomja ám az infót ezerrel a bő gatyás, karikás ostorral csettingető, fütyülős barackot kortyolgató, Magdi anyuson szocializálódott Magyarokról.

  3. A dimenziokapu szovobacsihoz nem engedtek kozel smitpacat, mert allitoag vaniliaskarikanak nezte a fekete kört, es mar dugta volna bele a nyelvet.

    Mivel viszont abban el a nemzet, ezert nemzetbiztonsagi okokra hivatkozva fogocskazni kezdtek smitpacaval, hogy egy kicsit eltereljek a feketelyuk kozelebol.

    Sajnos a vicces jatek kozben megserult egy tarogatos parasztgyerek, aki tevedesbol belefujt smitpaca bal fulebe, ezert paca tancra kerte fel, es a nagy dinom-danom soran tevedesbol nekilokte egy frissen ajandekba kapott belyegzokeszletnek.

    A szegeny kissrac bal herejebe furdott egy nagy Á betu. Paca megprobalta elviccelni a tragediat, egy “az árgyélusát, de furán járod a pejkót, te purgyé” kiszolassal, am a fiatal tarogatomuveszt korhazba kellett szallitani. Itt a delutan folyaman felkereste smitpaca, am kiderult, hogy az ebadta koztarsasagi elnok ellopta a gyerek szekrenyebol annak vaniliaskarikajat, amit a szomszed Margit neni vitt be neki a kilonarancs mellett.

  4. Fontos egyebkent kozolnom, hogy hirado nezes kozben mozgott alattam a fotel, merthogy foldrenges volt. Ami egyebkent nagy megkonnyebbules, mert azt hittem, hogy egy titkon tett pikirt megjegyzest akar rajtam zorban megtorolni egy sajtreszelovel 🙁

  5. Az előttem szólónak!
    Igaza van a FIDESZ-nek, megrázóak ezek az esti hiradók.
    Muszáj valamit tenni, mert a végén még összedől a ház.
    Egy jógázós, szabad tüdős merüléses, pillangóvándorlásos, ibolyaszedős híradásnál nem történt volna semmi baj.

  6. Köszönöm, hogy valakinek feltűnt a hiányom. De itt nem volt szó beiktatásról, így nem vettem részt. Bár az rosszul esett, hogy az angyalföldi óriásmenyétet meg simán meghívták akkor is, amikor nem is csinál semmit se…