Nem árulhatjuk el, ki van a képen

A Médiatanács a napokban véglegesíti a Közszolgálati Kódexet, amelynek előkészítésébe bevonta a legszélesebb nyilvánosságot is.

„Az online szavazáson sokáig tartották magukat a lolmacskák, de aztán a törpés pornó felülkerekedett” – foglalta össze a nyilvános vita eredményét Szalai Annamária, a Médiatanács elnöke. A végleges verzió szerint az emberek 77%-a látna szívesen törpés fekáliapornót, de 66%-uk emellett bejelölte a “nem tudom, nem érdekel” választ is, ami minimum kérdésessé teszi a felmérés hitelességét.

Szalai fáradtnak és szomorúnak tűnt az eredmény bejelentésekor, ezt később riporterünknek meg is erősítette. „Nagyot csalódtam a a médiafogyasztókban, azt hittem, Wagner-darabokat és posztmodern festőkkel foglalkozó riportműsorokat fognak kérni.” – panaszkodott, majd hozzátette: a legérdemibb hozzászólások is arról szóltak, ki hogyan szúrná Novodomszky Évát, és milyen fenyítőeszközöket tudna elképzelni Bakos Piroska kezében.

„Abban viszont előreléptünk, hogy az esti Híradót Stohl András vezeti majd egy autóból, VV Szandikát pedig kiszavazták a nézők a köztévéből” – zárta le az eredmények ismertetését Szalai. Szerettük volna megkérdezni a felmérést végző céget is az eredményekről, de a weboldalukon telefonszámot felhívva Szanyi Tibor irodája jelentkezett be.

6 KOMMENT

  1. Jaja, ezek a kommentek tenyleg nagyon unalmasak. Igaz, egy jo szalai fan az akkor is idejar, hogy kommentezzen, ha nem akar. Igy kell az uj rendben rendesen elni, rendszabalyok szerint 🙂

    Egyebkent a midget porn azert is jo dontes, mert nem kell eroltetni a 4:3-as musorok 16:9-esiteset, hiszen a torpeszex nemcsak, hogy pont megfelel a 16:9 modernizacionak, de valojaban 2-3 midgetparral tobbet is lathat a kedves nezo.

    Nem mellesleg en arra szavaztam, hogy legyen minden nap 18-23 kozott “A het mutargya” nonstop musorfolyam, de kiderult, hogy tibivel nem beszeltem kello boritekkal, igy egy szavazat (az enyem) utan el is tunt ez az opcio :(((

  2. Szalai Annamária újra hazudik.
    Beállított hozzánk Aprajafalvára, a törpszex ügyében tárgyalni, de mi nem egyezkedünk ilyen gusztustalan dolgokban, pláne nem egy fullrészeg bajszos asszonysággal.
    Mérgében Hókuszpókot el akarta csábítani, az a szerencsétlen ember azóta is öklendezik az erdőben.
    Hát, ez az igazság.