A cég bolgár reklámkampánya is erre a jelenségre épül

Szeptember 24-én Magyarországon is megjelent az iPhone4. A szerencsés első tulajdonosok szerint a készülék alapjaiban változtatja meg azt, amit eddig a telefonokról gondoltunk.

„Anyukám hangja egészen bársonyos lett tőle” – lelkendezett Károly, foglalkozását tekintve marketinges. Elmondása szerint sohasem gondolta volna, hogy ekkora élmény lesz az Facebookolás vagy az emailek nézegetése. „Végre futni fog az a felturbózott fingáshang-app, amit már annyi ideje meg akarok mutatni a haveroknak” – nyilatkozta egy másik szerencsés, aki már két hete letáborozott a telefont áruló üzlet előtt.

Körképünkben szerettünk volna megszólaltatni több női interjúalanyt is, ám ők általában sikítórohamot kaptak, amikor kezükbe került az új telefon, többen pedig széklet- és vizeletvisszatartási problémákról számoltak be, amikor meglátták az új iPhone dizájnját. Információink szerint a tömegben előfordult spontán vetélés és öngyulladás is, egy lány pedig egyenesen Brasch Bence, Sarah Jessica Parker és egy iMac közös gyerekéhez hasonlította az új telefont, míg mások szerint végre szánalmas életük nyert egy csipetnyi értelmet ebben az unalmas világban.

A magyarországi megjelenés tiszteletére a budapesti Starbucks kávézó külön VIP-részleget nyitott azon ügyfeleinek, akik iPhone4-gyel rendelkeznek – a tájékoztatás szerint a jövőben csak ők kaphatják majd a karamelles frappét fehércsoki-reszelékkel, valamint speciális kanapékat vehetnek majd igénybe azokhoz a beszélgetésekhez, amelyek az új telefonjukról szólnak.

19 KOMMENT

  1. Szifonnal faszbúkon… trendi
    a korábbi modellek kaksi, meg minden más is… egyszerűen vége, ha ilyened nincs, nem vagy a fogyasztói társadalom kegyeltje… kapcsolja ki.

  2. Keress rá Gooogle-ben, egy weboldal sem ajánlja a megvásárlását…
    Én Várnék egy Béta verziót, esetleg service pack-okat, mint a Windows-oknál…
    …elsőként szart venni, a legdrágábban!

  3. Ez nem pálya. Magára valamit is adó gazdagember annyi ájfonnágyet vesz, amennyi ismerőse van a fészbukon, és mindenkinek CSAK AZ EGYIK számot adja meg. Prosztó dolog ugyanis olyan telefonon beszélni a nőddel, amibe két perccel azelőtt az anyád vagy az üzlettársad pofázott bele. Azért ez az, ami igazán gusztustalan, lássuk be.

  4. Érdemes lenne a Nemzeti Alaptantervbe bevenni a gizdasági alapismereteket:
    1. A menő diktálja a divatot, a lúzer követi.
    2. A fontos embernek nem jó kocsija és ifonja van, hanem sofőrje meg titkára.

  5. Az már kevésbé ismert tény, hogy a Starbucks, az új iPhone tiszteletére piacra dobta az iPhone4-izű kávét. Továbbá az almagyár kísérleteket folytat MacBook- és facebook-ízű kávék sorozatgyártási technlógiájának kifejlesztésére.